用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 在100米比賽中跑400米?
go

在100米比賽中跑400米? [複製鏈接]

It seems like the kindergartens are pushing the kids too much these days.

It seems to be 'the more difficult the better' nowadays.

在100米比賽中跑400米 --- 難度這就是"贏在起跑線"嗎"?
   0    0    0    0

回覆:在100米比賽中跑400米

回覆:在100米比賽中跑400米?

信小朋友能力咪讓人地行先囉,如果小朋友能力唔夠,比你行先又如何?

D生意佬諗呢句嘢出來真係玩死好多家長⋯⋯

時代變咗,香港人要面,咩都爭,怕蝕底!名校唔名校成為家庭親戚朋友嘅話題!太大壓力!我,學習耳塞,唔聽咁多!

連一些以前唔係名校都突然變成名校有時覺得幾好笑

引用:連一些以前唔係名校都突然變成名校有時覺得

原帖由 cyberz 於 13-12-12 發表
連一些以前唔係名校都突然變成名校有時覺得幾好笑
for example?

回覆:victoryu19 的帖子

‹ 上一主題|下一主題