用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問LH 幾時call waiting?
go

請問LH 幾時call waiting? [複製鏈接]

注冊未呢?幾時會call waiting? 其實waiting 是否應該死心呢?

1    0    1    0

回覆:請問LH 幾時call waiting?

學校四月N班交大訂, 應該一到四月就有好多位放番出黎

利申: 個囡係LH N 班讀緊

阿囡收左,12月12-14日先註冊,應未咁快call waiting,不過唔好灰心,有d N班會唔讀,有d又唔會去註冊,仲有機會架

係咪收先有信?點解我收唔到信既

請問LH 係那一間?

引用:學校四月N班交大訂,+應該一到四月就有好多

原帖由 媽媽虎虎 於 13-12-09 發表
學校四月N班交大訂, 應該一到四月就有好多位放番出黎

利申: 個囡係LH N 班讀緊
請問n班升k1係咪都要交deposit? 大約幾多錢?

回覆:小洪寶 的帖子

岩岩已經收左$660留位費

四月頭收書簿費 (around 2k)

七月頭交八月學費

引用:阿囡收左,12月12-14日先註冊,應未咁快cal

原帖由 Fion_Wu 於 13-12-09 發表
阿囡收左,12月12-14日先註冊,應未咁快call waiting,不過唔好灰心,有d N班會唔讀,有d又唔會去註冊,仲 ...
你地係K班嗎?邊間分校?
我地in紅磡LV

引用:岩岩已經收左$660留位費 四月頭收書簿費+(

原帖由 媽媽虎虎 於 13-12-09 發表
岩岩已經收左$660留位費

四月頭收書簿費 (around 2k)
請問是K班?邊間分校?

回覆:momo1222 的帖子

Yes I'm talking about K

All four branches have the same arrangement

回覆:momo1222 的帖子

係K呀,我哋係日出康城,4間係同時間㗎

引用:係K呀,我哋係日出康城,4間係同時間㗎 +

原帖由 Fion_Wu 於 13-12-09 發表
係K呀,我哋係日出康城,4間係同時間㗎
Thanks

希望如果有家長收到LH call waiting就上來講一聲呀,我都好想知佢幾時開始call waiting

引用:希望如果有家長收到LH+call+waiting就上來

原帖由 fixedstar99 於 13-12-20 發表
希望如果有家長收到LH call waiting就上來講一聲呀,我都好想知佢幾時開始call waiting ...
上年好似過左Easter 先call 的(奧運分校)

‹ 上一主題|下一主題