用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣康傑
go

青衣康傑 [複製鏈接]

原來通知面試信内容中要家長1/11/13 前電話登記!方便安排!但我而家先睇到,有影響嗎?

1    0    0    0

我都冇覆學校,但學校卻主動致電我,問我知唔知道interview 時間,很好。

回覆:青衣康傑

今日去咗interview,覺得學校arrange得好好,好鐘意,但bb就表現唔係咁好,唔肯坐,全情企,仲試過2次走開,老師叫佢俾波波,俾車車老師,握手手,張d積木搬去第二個籃,拎返地下既頭袋俾老師,都做到,但係就唔指俾老師睇邊個係媽媽我唸唔reject多

回覆:小鼠 的帖子

我都覺得學校安排得好好,不過in果時問我問題多過叫仔仔做指令,只係叫仔仔將啲珠仔放去第二個籃,同比蘋果媽媽,比波波老師,我驚自己答得唔好影響佢

引用:今日去咗interview,覺得學校arrange得好好

原帖由 小鼠 於 13-12-01 發表
今日去咗interview,覺得學校arrange得好好,好鐘意,但bb就表現唔係咁好,唔肯坐,全情企,仲試過2次走開 ...
Bb幾大?我個個七月B,到宜家都未有信通知面試

引用:Quote:原帖由+小鼠+於+13-12-01+發表今日去

原帖由 JJJlove 於 13-12-01 發表
Bb幾大?我個個七月B,到宜家都未有信通知面試
收哂5月或之前d小朋友先,有位剩先揾你,慢慢等啦

回覆:JJJlove 的帖子

今派in左夠歲半以上先!我地呢啲未夠要三月先in!

回覆:青衣康傑

我星期六都去咗in, 個人感覺都幾鍾意間學校。我囡係一個自稱“班主任“嘅老師in(唔知係咪高級啲),同房有其他三個小朋友係其他老師in,我個囡最遲先開始,但最快就in完。我個女啲指令都做到,但講野就好差。唔知係咪因為咁就咁快in完,一出課室爸爸都話做咩咁快比人趕出嚟 : p

引用:我星期六都去咗in,+個人感覺都幾鍾意間學校

原帖由 sweetail_baby 於 13-12-03 發表
我星期六都去咗in, 個人感覺都幾鍾意間學校。我囡係一個自稱“班主任“嘅老師in(唔知係咪高級啲),同房有 ...
吾駛擔心,我小朋友都係遲入早出個𠴱, 順其自然啦

‹ 上一主題|下一主題