用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 think & 大圍聖心
go

think & 大圍聖心 [複製鏈接]

小朋友最終會讀傳統學校的話, think 同大圍聖心,以程度來說,是否應選 think, 小學再考呢?

0    0    0    0

回復 armo1184 的帖子

MOS THINK?  You got the offer already?

回覆:think & 大圍聖心

No, 小朋友讀緊 think

我小朋友放棄左聖心學位,留守THINK!

引用:我小朋友放棄左聖心學位,留守THINK!

原帖由 sof_mama 於 13-11-15 發表
我小朋友放棄左聖心學位,留守THINK!
請問小朋友係咪讀緊pn, 讀得開心嗎?因為我有3個朋友剛讀完pn, 但3個都讀得唔開心,而家轉左去同區第間讀k1…想知多啲呢間係點,黎緊要交留位費喇

TabbyDong 發表於 13-11-16 00:49
請問小朋友係咪讀緊pn, 讀得開心嗎?因為我有3個朋友剛讀完pn, 但3個都讀得唔開心,而家轉左去同區第間讀k1 ...
我都放棄左聖心學位。。。

so far, 小朋友返得好開心,鐘意返學。我鐘意think小班教學同埋九龍塘有個大playgroup給予小朋友玩。定期有report話返小朋友嗁進展。

想問下你果三位朋友咩事唔開心走?我見D人走係因為考到好D嘅學校先轉校。

引用:小朋友最終會讀傳統學校的話,+think+同大

原帖由 armo1184 於 13-11-07 發表
小朋友最終會讀傳統學校的話, think 同大圍聖心,以程度來說,是否應選 think, 小學再考呢?

...
你好,題外一問,請問你小朋友讀緊n班嗎?升讀原校k1要再interview一次嗎?

回覆:think & 大圍聖心

我都係唸緊留返think定係大圍聖心,佢返think n又返得好開心

Momo99 發表於 13-11-16 23:41
你好,題外一問,請問你小朋友讀緊n班嗎?升讀原校k1要再interview一次嗎?

...
要 interview, 仲唔會係班主任 interview.  應該已經interview咗, 出咗 result.  23/11 交留位費

引用:Quote:原帖由+armo1184+於+13-11-07+發表小

原帖由 Momo99 於 13-11-16 發表

...
要再in,而且都好嚴!真係會唔合格,冇得上K1!我就係其中一個冇得留低嘅可憐人!

‹ 上一主題|下一主題