用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 黃埔小太陽芭蕾舞班
go

黃埔小太陽芭蕾舞班 [複製鏈接]

是否毛妺嘅老師教呢?好唔好?囡囡三歲九個月、已在羅xx學芭蕾舞年幾了。想同佢轉毛妹學,黃埔小太陽好嗎?知唔知是否每年可考RAD試?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

回覆:Kristy-bb 的帖子

我大女有学紧(rad g 7   & inter level 以上,m2&3),是毛妹老師教,教得幾好及老師幾好人!

你女兒咁细个,现階段培養兴趣多些!  对我而言,女兒学得开心已足夠。

Thx! 其實我囡在羅xx都很開心。但因學校是安排考澳洲試而不是RAD,而且我覺得佢哋太多收費。每年考試升班都要買新跳舞裙+頭飾etc. 好不環保。請問毛妹是否都是要每年換新裙?

醒目開學勳章

引用:Thx!+其實我囡在羅xx都很開心。但因學校是

原帖由 Kristy-bb 於 13-10-29 發表
Thx! 其實我囡在羅xx都很開心。但因學校是安排考澳洲試而不是RAD,而且我覺得佢哋太多收費。每年考試升班都 ...
我大女由小四轉去shelly lo 学,忘記了grade  幾tim! 中二過來毛妹的。在shelly lo 时,我都是按囡囡需要而買新舞衣,用得的配件饰物会继續用。

可能是分校关系吧,好free 的。

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+Kristy-bb+於+13-10-29+發表T

原帖由 Yukyuk 於 13-10-30 發表
我大女由小四轉去shelly lo 学,忘記了grade  幾tim! 中二過來毛妹的。在shelly lo 时,我都是按囡囡需要而 ...
可能是分校关系吧,好free 的。 是指毛妹。

‹ 上一主題|下一主題