用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 沙田新翠邨的童黨是不是很嚴重?黄笏南有無預防措施。 ...
樓主: hingmami
go

沙田新翠邨的童黨是不是很嚴重?黄笏南有無預防措施。 [複製鏈接]

貓大姐 發表於 13-10-21 23:49
黄笏南 只是借用校舍, 我估問題不大吧
Agree!

回復 3b 的帖子

另一位家長說的: [從校務報告看見學生的遲到、缺席及早退問題似乎頗嚴重,2011 - 2012 年全年有 50 人沒有遲到、缺席及早退;全年沒有缺點或遭警告的有 179 人,數字似乎不太理想。]

醒目開學勳章

引用:回復+3b+的帖子 另一位家長說的:+[從校務

原帖由 hingmami 於 13-10-29 發表
回復 3b 的帖子

另一位家長說的: [從校務報告看見學生的遲到、缺席及早退問題似乎頗嚴重,2011 - 2012 年 ...
我以為你說的是黃芴南

HMCHAN 發表於 13-10-24 21:27
回復 ohnono 的帖子

全沙田區有十幾間band 1學校,好多都有間band 3學校喺隔離,咁啲band 1學生家長唔通又要 ...

Agree!就算系林漢光果頭,林大X都教壞細路(唔系一定,只系話有間所謂band1),最緊要小朋友自律
如今常存的有信,有望,有愛,這三樣,其中最大的是愛。

回復 hingmami 的帖子

我果層樓住左個男仔,就讀五X,個人覺得質素好差,唔同人交流,D老人家問嘢關心下就好唔耐煩,重要唔著皮鞋,著對boot,我一定唔北我囡讀呢間,就算佢算好+band3(我囡都唔系band3)
我唔知系唔系個別,但系啊女好似驚驚地佢甘……算啦,佢驚都好,唔會粘甘埋……我女目標系郭得勝……
樓下有人讀沙崇,好叻+女仔,好多課外活動,都會同人say hi,可惜我囡唔夠叻ya!呢間好學校。
如今常存的有信,有望,有愛,這三樣,其中最大的是愛。
‹ 上一主題|下一主題