用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 路德會景林幼稚園 n班
go

路德會景林幼稚園 n班 [複製鏈接]

今日去左in,全日制n班, 出年入學, 原來人人都收,
無考小朋友咩,只是話比家長們知.如真的想入讀,一星期內要比留
位費600元
   0    0    0    0

不過,都好,小朋友其實可以IN什麼,而且有間收,心情會穩定一點嗎。

回復 mrsma1120 的帖子

我尋日都去in咗, 我囡係大b, 佢話出年3月就可以返n, 諗緊俾唔俾600好

回覆:路德會景林幼稚園 n班

請問呢間今日星期六下午開唔開呢?因為上午要上班

引用:請問呢間今日星期六下午開唔開呢?因為上午

原帖由 helloman131 於 13-08-31 發表
請問呢間今日星期六下午開唔開呢?因為上午要上班
好似唔開,你試吓打去先啦!

引用:回復+mrsma1120+的帖子 我尋日都去in咗,+

原帖由 suki2500 於 13-08-31 發表

我尋日都去in咗, 我囡係大b, 佢話出年3月就可以返n, 諗緊俾唔俾600好
咁你有無比?佢都係叫我地五月左右,我已經交了,因為就選擇其他幼稚園都九月啦!即使唔讀,都可以見識一下。

suki2500 發表於 13-8-31 12:25

乜唔係9月先開學嗎??你b是不是12年出世的?
頭先我打去問,我個b12年8月出世,要下年2月先可交表,要足18個月先有得交表.....
咁係咪即冇機有得讀?

回覆:funfun777 的帖子

係呀,我b12年2月,我都係足18個月先交表,下年2月足兩歲,所以下年3月有得讀

回覆:meowyung 的帖子

今日交咗錢,9月先讀,因為佢話3月課程會同9月開學時既下學期一樣,我覺得好似唔抵,想好似你噤讀5月,等佢早少少玩下,但都話full咗,所以宜家直留9月學位

我個仔1月B, 2月會讀, 你地知唔知會唔會俾小朋友有適應期, 例如頭一個星期媽媽可以陪一陣?
‹ 上一主題|下一主題