用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 king's 體操加芭蕾舞?
go

king's 體操加芭蕾舞? [複製鏈接]

有無人聽過呢間嘢or學緊?想知道評語係點?

3    0    0    0

回覆:kafaye 的帖子

千祈唔好去呢間黑店。教師無愛心,上課混亂。2.5-5歲同一班,老師控制唔到秩序。其實我都諗住遲d將本人親身遭遇同BK家長分享,真的不希望重蹈本人覆徹,搞到個女怕左學跳舞。如果小孩仲細,不懂表逹,千祇不要比她去呢間黑店,因為有d大姐姐會蝦細細個小孩而老師又control唔到秩序。這間黑店為求賺錢,不斷收生而不是求教學質素,全無社會責任。本人都是因她的廣告吸引了,希望在此分享讓家長有多些資料參考!

回覆:king's 體操加芭蕾舞?

呢間嘢正黑店,講就天下無敵,做就無能為力,sell你果時就好落力,打電話去問嘢永遠唔覆,如果唔係預繳咗都費時去學。

十分同意你的說法,什麼都講錢,學的只是拍手轉圈

回覆:ccrocky 的帖子

去呢度http://www.gahk.org.hk/index.htm or 有些體育會私人教都ok。

回覆:king's 體操加芭蕾舞?

聽完你哋咁講,我即刻打消個念頭。

回覆:kafaye 的帖子

這間一切向"錢"睇,調堂收費,表演收費,活動收費,買音樂碟收費,等太多唔合理收費又貴,交錢會搵你,其它問提永遠答唔到你,行政管理超混亂,老師冇愛心責任感

回覆:ytbb 的帖子

嘩,大家講到好似黑店咁,揀跳舞學校真係要小心d.

‹ 上一主題|下一主題