用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 綠楊幼稚園 荃灣綠楊pn班揮手區
go

荃灣綠楊pn班揮手區 [複製鏈接]

hihi, 我個女女返n1c pm, 6月bb....
   4    0    0    0

引用:N1B+PM?即係下午N1+B班?+我收到信收AM,但點

原帖由 bb2013 於 15-01-22 發表
N1B PM?即係下午N1 B班? 我收到信收AM,但點先知邊班呀?THX
呢個係舊年既n班post

N1B PM?即係下午N1 B班? 我收到信收AM,但點先知邊班呀?THX

conniew117 發表於 14-10-23 12:14
中文,但去到NET果度砌積木,都有個中文老師陪住過去,但真係唔知當時中文老師會唔會幫手翻譯

...
最後in時個miss帶住阿仔走去玩,miss係講國語,我仔應該從來無聼過,都唔知最後會點,其他小朋友都廣東話啊

引用:回覆+conniew117+的帖子 我仔都12月要in,

原帖由 兜兜要轉轉 於 14-10-23 發表
回覆 conniew117 的帖子

我仔都12月要in,請問miss係用英文定中文發指令?我完全無教過英文啊 ...
中文,但去到NET果度砌積木,都有個中文老師陪住過去,但真係唔知當時中文老師會唔會幫手翻譯

回覆 conniew117 的帖子

我仔都12月要in,請問miss係用英文定中文發指令?我完全無教過英文啊

回覆 sugarpet 的帖子

點左名後, 會去到一個活動室, 家長入到去會坐外圍, 小朋友就俾老師拖左出去前面分組做指令, 家長唔在旁, 會有幾組拍令要做, 有同NET砌積木, 傳波, 我眼見老師會同佢地SAY HELLO, 聽老師指令玩玩具, 睇下小朋友有無反應, 從旁有主任遂一行過去俾分.

想請問大家, 考綠楊N, 考乜呀, 可否報下料, 我今次考, 謝謝 ^^

回覆:Phoebe.chan 的帖子

噢!sorry,幾日無睇!我囡係小兔組啊!平時係婆婆湊番學放學㗎!

回覆:catli11 的帖子

請問小朋友坐邊張枱架?我囝坐小熊組

回覆:Phoebe.chan 的帖子

咦,同班喎!

引用:Quote:原帖由+littlelittlepig+於+13-08-07

原帖由 catli11 於 14-08-31 發表
N1b pm... Girl...
n1b pm boy

引用:hihi,+我個女女返n1c+pm,+6月bb....

原帖由 littlelittlepig 於 13-08-07 發表
hihi, 我個女女返n1c pm, 6月bb....
N1b pm... Girl...

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲查詢/提供資料 , 請自行PM 會員,切勿在版面留下沒有讀取性之文章 e.g. Pls check PM /Pls PM me / Pls add me / 留下個人電郵地址 etc。

如經勸喻後情況仍沒有改善, 管理員將關閉此帖, 敬請注意!

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1

在此亦提醒各位會員為保障個人私隱, 不要隨便提供個人電話號碼給不認識的人, 以免收到不必要的滋擾, 敬請注意
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回復 kubbrick 的帖子

係呀, 一d都唔活躍...

yes, 真係幾貴,加埋學費,其實都4300左右

回覆:littlelittlepig 的帖子

嘩,雜費,書薄等一個學期要成3千都幾貴喎

回復 Cassidy 的帖子

Which class are your daughter studying?.  I can add u, please give me your e-mail address

Can u add me into that fb group? My daughter study's n1 now

回覆:荃灣綠楊pn班揮手區

綠楊的家長不活躍的,很困難

‹ 上一主題|下一主題