用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血會伍季明紀念學校 有冇人15分入到2013-2014WU KWAI MING 呀?
go

有冇人15分入到2013-2014WU KWAI MING 呀?

回覆:有冇人15分入到2013-2014WU KWAI MING 呀

我都想知??同埋今年升中派位仲未公佈既??

副校話:吾大

副校話:吾大
That's mean no chance at all cos officially cannot answer no chance right?

what's app in a group to chat, ok?

Wu Kwai Ming [交換TEL]

pls PM me your mobile number

醒目開學勳章 王國長老

各位如有興趣可使用親子王國之群組功能,私隱度更高,需要受到邀請才可加入群組,並不用公開任何個人資料 (如電郵地址或電話號碼),以防私隱外洩

親子王國群組功能

群組

為保障個人私隱,請勿在版面留下個人電郵地址或無可讀性留言 ( pm me) ,請直接 pm 有關會員,敬請留意。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~