用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問有冇人知德信中學好不好?高考成續如何? ...
go

請問有冇人知德信中學好不好?高考成續如何? [複製鏈接]

有冇今年入左中一的?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我小朋友今年入左中一,淨係知今年最好成績係 4 個 5** + 2 個 5* ~

我仔啱啱在那扣門成功,其實對這校都不太了解,見佢幾個同學都入到,所以去試,去左幾間都唔收,呢間學校好像最易入,請問你仔讀边間小學?

vincher  yes...進步中!add oil  發表於 13-7-20 09:43

我囝囝都叩咗呢間, 副校話今年有12個學生直入大學, 聽好多人講德信不繼升值中, 有朋友仔仔讀緊, 都好乖, 所以都幾放心.  

醒目開學勳章

回覆:請問有冇人知德信中學好不好?高考成續如何?

係咪直資學校嚟架?

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

係直資.

有朋友仔仔讀緊,話較淺!希望亞仔讀得開心,不要學壞就心滿意足~~
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題