用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Box Hill (華景)揮手區/開學資料
go

Box Hill (華景)揮手區/開學資料 [複製鏈接]

近日打去學校問學費以外的其他資料,個書記姐姐話未有其他資料可以提供。。。只寄信叫人交學費,但不提供大部份資料(校服,校車,什費,書簿。。。。大家可提供更多資料嗎?

2    0    0    0

本人覺得Box Hill (華景)行政都有D 混亂, 好多嘢都唔書面通知. 交了留位費只是草草打嚟問係咪真係要學位. 我初初以為好似其他學校咁會寄註冊文件, 唔註冊先當放棄 :;pppp:

回覆:Box Hill (華景)揮手區/開學資料

我打過去問,佢地話九月開學嗰啲通知晒註冊,細b就7月先開家長會,到時至通知。我問過學費$4800,校服書包就好似$750。so far同職員contact我又覺得ok,只係覺得佢地好似懶懶閒咁,我急佢唔急。

回覆:tongtongma 的帖子

同埋pn無雜費

回覆:biqutz 的帖子

我有收到佢地校車資料呀,9月b, 要7月尾要交錢

我只收到三張紙,兩張交學費,一張家長會,然後內裡沒有提供其他資料。。。

同意。書記姐組話自己都唔清楚,仲有兩個月左右開學,送小朋友去間行政咁混亂的幼兒園,真的有點擔心﹗

其實係8月定9月開學??
如開學前,可以收到更詳盡資料,就好了!

回覆:biqutz 的帖子

其實我打算唔讀多

回覆:SaTsang 的帖子

校車資料

我個小朋友係細B,原本只有non-English PN offer。難得有新學的國際幼兒園開,細B有機會入讀英文PN,希望佢臨近開學,行政可上回軌道,d資料清楚d,就好啦~

‹ 上一主題|下一主題