用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 比華利國際幼稚園(康盛花園)
go

比華利國際幼稚園(康盛花園)

我今日打電話過去問今年2歲班有無位啦,點知答復仲有哦,即刻同女女沖過去,我寫資料時,女女就跟左主任後面入左去。10分鐘後出來就話無問題,可以安排到女女上午班,真係快靚正
同埋阿女好中意間學校,玩得好開心,仲唔願返屋企。

回覆:比華利國際幼稚園(康盛花園)

回復 vickyyeung1204 的帖子

而家22個月,間校舍都幾大。

回覆:Paris媽媽 的帖子

今日打去問話得返pm, 你之前問係仲有am?

回復 dor_huen 的帖子

我有問過呀,話得反兩個位,我女是其中一個,如果住得近下午都幾好,因為得上午先有校巴,pm無。所以我女先選上午

無校車就唔得喇。我地都唔係住附近

我仔今日都in左,兩位老師差到爆!!冇愛心冇耐性,仲兇我話冇咩學校肯收細仔!我唔會讀呢間!

回覆:keith_candy 的帖子

係咪in完即收,跟住咁同你講?

我自己覺得,如果係好學校到依加嘅上午班應該唔會有位剩。而且好似有啲怪怪地,in 完即刻話收,除非好等收生,正常嘅就算表現幾出色都會叫你返去等下通知,最多都係一星期唔使就寄封信黎。

有冇人返過佢地既1.5歲班?學d乜?

今日問過話pm 都有校車, 我都想知歲半班好唔好?

回復 Paris媽媽 的帖子

點解即刻 IN 既?我自己一個上去,佢就叫我等10月面試既?

回復 keith_candy 的帖子

=﹏= 即刻 IN 架咩? 我冇帶囡囡去交表… 但報左下午班… 10月先面試喎

康盛花園在哪兒呀?

引用:回復+Paris媽媽+的帖子 點解即刻+IN+既?

原帖由 CoeyBB 於 13-07-28 發表
回復 Paris媽媽 的帖子

點解即刻 IN 既?我自己一個上去,佢就叫我等10月面試既? ...
即刻in應該係今年度開學。
10月in係下一年度開學。

回覆:Karenababy 的帖子

我兩個女5至3年前也在這裏讀由1嵗半讀至三嵗,裹面的校長,主任,老師及姐姐也很有爱心,何主任,校長,miss lau,蓮姐,龙姐也很好,学校也很乾淨,自設廚房,食物新鮮,課程適中,不会太深。唯地点偏遠,但我喜歡校舍大,又有户外空間。大女三岁轉了SC.细女轉了金巴倫。