用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 德望,大家點睇?
go

德望,大家點睇? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我見同一天去協恩和德望簡介會,人數相差甚遠,2所也是Band 1女校,受歡迎程度如此不同,何解?是否GHS退步中還是什麼原因?

0    0    0    0

醒目開學勳章

回覆:德望,大家點睇?

有冇人對德望有認識?

上年已有人講呢樣野. 鬧哂大交. 搵番d舊post睇下la.....

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2353639&extra=page%3D13

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2377887&highlight=GH%2BVs%2BHy

引用:上年已有人講呢樣野.+鬧哂大交.+搵番d舊pos

原帖由 Yanamami 於 12-12-03 發表

上年已有人講呢樣野. 鬧哂大交. 搵番d舊post睇下la.....
係啦,交流吓分享吓咪好囉,唔使搞到鬧晒大交吖。

醒目開學勳章

回覆:德望,大家點睇?

我Search 極BK都俾D幼稚園同小學我,中學post search 唔到 唔該曬你

Yanamami  你搵XXX vs XXX呢d敏感話題, 實有.  發表於 12-12-4 07:58

醒目開學勳章

哈哈,明白了!真係好惹火的主題,唔怪之得冇人答我。
‹ 上一主題|下一主題