用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組kids hip hop, jazz funk班(荃灣or青衣)
go

自組kids hip hop, jazz funk班(荃灣or青衣) [複製鏈接]

想找6歲或以上小朋友一起學hip hop-jazz funk, 男女都可以架!$120/堂, 每堂1.5小時有興趣就快留言呀!!!
時間: 平日星期四或五19:30或星期日下午
如有時間要求可以留言, 因仍未開班,大家可以就下!

暫時只有1人,夠4人就可以開班

0    0    0    0
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

真係咁少人有興趣呀!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

回覆:celialing 的帖子

邊區上堂?

引用:回復+celialing+的帖子 My+son+is+5+years

原帖由 Pertra 於 12-11-03 發表
回復 celialing 的帖子

My son is 5 years old. Is it OK ?
都可以既,有冇學過呀
老師話只有星期四同六晚上,大家得唔得?

回覆:iceymama 的帖子

荃灣

回覆:自組kids hip hop, jazz funk班(荃灣or青衣)

3age得唔得?

起碼要4歲幾呀

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 PM 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

I am interest!  My daughter is 9.
How many student now?  How old are they?

my daughter is 5, I hv interested if at Tsing yi.....

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題