用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想讚方方對衡道的PN老師
go

想讚方方對衡道的PN老師 [複製鏈接]

想鼓勵一啲對方方唔認識, 又或者係沒有其他選擇而選方方的家長,

囡囡返埋睇日就放暑假la, 而我哋早在3月已經同老師講唔會升K1, 老師都好好, 2個班主任都有再打來問, 再3邀請; 而呢2個月囡囡都因病有幾日冇返學, 學校老師, 註校護士都有打電話follow, 關心囡囡等等, 昨晚, 老師更打電話告知囡囡弄傷自己塊面, 記得同佢搽 lotion, 雖然係小事, 但好窩心呢

咁細個小朋友, 我覺得最緊要係老師有愛心, 老師仲話唔捨得囡囡呢
   0    0    0    0

回覆:hobby 的帖子

係呀!記得當初阿囡返PN,我好擔心,因為佢超怕醜又細粒,我同老師我嘅concern,個班主任好好,叫我唔好擔心,之後嗰幾個禮拜班主任仲日日打電話比我滙報阿囡在校情況比我聽。佢話阿囡係佢教師生涯入面,花最長時間先同佢建立到關係嘅學生!最後阿囡都比呢個班主任溶化咗,阿囡都好鍾意呢個老師。

亞仔今11月插班國際班...好高興聽到你地消息....我自己對方方老師亦好有信心, 因為我上過方方playgroup同接觸過方方k2小朋友...小朋友能歌善舞,而且愛護妹妹一面亦另我心刻.....
‹ 上一主題|下一主題