用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大圍無玷聖心vs 明愛沙田
go

大圍無玷聖心vs 明愛沙田 [複製鏈接]

o岩o岩收到明愛沙田幼稚園o既電話話叫我帶囝囝去in 2012年後補K1,但原本已決定俾囝囝讀無玷聖心,大家可否俾D 意見我?因為我對明愛沙田幼稚園資料不多!淨係知道係全日制。
   0    0    0    0

醒目開學勳章 貢獻勳章

如果你鍾意課程深d嘅,唔好考慮明愛喇!
恐龍家

醒目開學勳章

要看你的小朋友, 因為聖心出名 "深" 同埋 "傳統", 而明愛個校長係個熱心又令人尊敬的校長, 自然辦學辦得好, 你諗下啦!

My son was also received the offer of both schools, finally I choose MIng Oi , because I like the teaching method. My son also attend the lesson of K1 in the coming September .

其實點解啲人成日話聖心係"深"呢? 我問過佢地啲家長, 一樣係冇phonics, 冇正式教PTH, 睇埋佢地啲功課, 其實同一般有學卷幼稚園一樣
‹ 上一主題|下一主題