用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港靈糧堂 vs 嶺南 vs 救恩
樓主: CKCKmom
go

香港靈糧堂 vs 嶺南 vs 救恩 [複製鏈接]

回復 kittysh 的帖子

Kittysh,你怕不怕車程太遠啊?每天一來一回,上車落車起碼2.5小時,上堂得3小時,好像不太划算。

回覆:stepyau 的帖子

Stepyau- 救恩搭車要成個鐘架?不過LL可能都大半個鐘.
咁煩惱因救恩am, LL 係pm...

車程我估真係要成45分鐘到一個鐘,就算走東廊去到個邊無shortcut,所以塞車就大件事。不過如果我係你,我會選擇救恩囉,LL又無學卷又無小學backup,仲要係下午班。不過救恩返早可能要好早上車,你問下學校啦。

引用:CKCKmom-+我的是女女,+住東區,+性格活潑

原帖由 kittysh 於 12-04-12 發表
CKCKmom- 我的是女女, 住東區, 性格活潑但受老師教。
LL無學卷唔係我考慮因素, 我鍾意LL近D,名氣大,校 ...
早d決定啦,放番個位出來,好多小朋友都未有著落

stepyau 發表於 12-4-12 17:40

車程我估真係要成45分鐘到一個鐘,就算走東廊去到個邊無shortcut,所以塞車就大件事 ...
Kau Yan offered us an AM place before Easter too.  We didn't accept it.  Hope those on the waiting list and who wants it will have a chance.  

其實我仲有SPC下午, 可否俾D意見, 我都想快D放其他位出來。我的是女女,住東區, 性格活潑但受老師教, 另有個細佬,。P1 TARGET 例如直資DGS/SPCC
現有OFFER
靈糧堂﹣PM
救恩﹣AM
St.Paul Church - PM
萬分感激
‹ 上一主題|下一主題