用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無小朋友喺葵芳新都會青苗學鋼琴同畫畫,評價如何? ...
go

有無小朋友喺葵芳新都會青苗學鋼琴同畫畫,評價如何? [複製鏈接]

我剛幫我三歲嘅仔仔報左名,唔知佢地啲老師水準如何?教得好嗎?請家長們俾啲意見!謝謝!

0    0    0    0

你都報左名,講咩都無用,記住唔啱就走,盡量揾只教畫畫無補習無音樂果d

Why?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆:有無小朋友喺葵芳新都會青苗學鋼琴同畫畫,評價如何?

Why too ? 即係唔好?唉呀,你甘講我有啲驚驚地呀,佢話個畫畫老師係無線咩美術部個好出名個張sir, 不過我唔知邊個,你可唔可以講明啲呀,佢地點咖?

張SIR其實好好人,同埋我見大小小既小朋友畫畫, 畫得真係好靘, 特別係掃瞄, 水彩人物果D~但呀女跟張sir學左一年畫畫, 都係只係填顏色~ 可能呀女仲細,唔可以比佢自己畫畫, 最近呀女都話唔學啦~ 可能佢都厭悶了~ 因為我自己都想比呀女學D有CREATIVE既圖畫班, 或者大小小再搵番張SIR~
其次最唔LIKE 果班STAFF, 只係記得叫你交學費, 我期期都準時, 比我感覺唔太好~
三個人, 一 條心 :-)

醒目開學勳章 貢獻勳章

回復 onelokgor 的帖子

係...當年我個女學,有一次就係唯一一次我地忘記交,d staff打比我,提我交學費因為老師和staff要出糧 ! 學畫畫當時 $440.00一個月,無左個 $440.00就出唔到糧 ? 有無咁窮呀 !

交學費係家長責任,但催交學費個理由又
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

回覆:有無小朋友喺葵芳新都會青苗學鋼琴同畫畫,評價如何?

我個仔依家上左第二堂,因為我自己都唔識,所以唔知點係好點係唔好呀,甘我應該點衡量好呢?

‹ 上一主題|下一主題