用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 間間幼稚園都11月5日 in, 我暈了
go

間間幼稚園都11月5日 in, 我暈了 [複製鏈接]

間間幼稚園都11月5日 INTERVIEW, 我暈了
   0    0    0    0

有邊幾間呀?

除左SC & KV, 重有邊間?

我都想知............

原帖由 上等人 於 11-10-13 17:18 發表
除左SC & KV, 重有邊間?

回復 1# iris5a 的帖子

無錯..真係間間都11月5日IN呀..九龍靈糧堂..都係呀!

i want to know,too

Hong Kong side 知道啲
有呂郭碧鳳    10/29 n 11/5     
   真光堅道    10/29 n 11/5
  明愛凌月仙  11/5

有D 10月底交form 都會可能11/5開始 interview la

我都好明白你既心情, 我都一樣, 可能我比你報得更多, 因為面試去到亦唔等如會收, 但唔報就連機會都無?

我有一些同一日而不同時間, 由5次放棄左2間, 真係難為了家長同小朋友. 事實就係咁殘酷, 加油, 總有一間啱你既小朋友

原帖由 gisoleung 於 11-10-13 21:06 發表
無錯..真係間間都11月5日IN呀..九龍靈糧堂..都係呀!

我未收到九龍靈糧堂的信~
11月5日我就暫時無interview.
不過,已經有兩間係11月4日in了﹗
好彩我KV係11月3日in,唔駛撞埋一日﹗

我今日收到九龍靈糧堂的信
係 11月4日 interview 呀!
我就係同迦南撞期喇!
都唔知去邊間 IN 好?

回復 1# iris5a 的帖子

SPC will have interview on 5/11 as well.

原帖由 小克 於 11-10-14 08:24 發表
KM, SC, KV, HKPS!

全部同區, 如果有一個鐘頭隔隔都可能OK

我屋企附近2間村校都撞, 我怕撞埋又一村, 咁就1日3間

原帖由 MiniCooperS 於 11-10-14 01:22 發表

我未收到九龍靈糧堂的信~
11月5日我就暫時無interview.
不過,已經有兩間係11月4日in了﹗
好彩我KV係11月3日in,唔駛撞埋一日﹗

11月3日in? KV學生要返學喎, 妳係咪睇錯咗呀?

HKPS唔係11月5日先拎FORM?
唔係INTERVIEW呀

回覆 16# yan817 的文章

報名程序

新學年的課程在九月開始。

報讀學前班者其出生日期為2010年1月1日至8月31日;而報讀幼兒班者其出生日期為2009年1月1日至12月31日。
    索取報名表日期及時間:二零一一年十一月五日 (上午九時至下午一時) 家長可於本校網頁下載2012-2013年度報名表格,或於當日親臨本校索取。
    面試日期:二零一一年十二月三日,而面試時間則容後以郵寄式或以電話通知家長。
    面試結果於二零一二年一月九日前以郵寄方式通知家長。如二零一二年一月十六日後仍未收到面試結果之通知,可致電本校查詢。
    請把填妥的報名表連同報名費港幣三十元正 (支票抬頭請寫 Hong Kong Preschool (Kowloon Tong)) 於 2011 年 11 月 12 日前連同下列文件交回或郵寄本校。

針紙副本 (須連同首頁);
    出世紙副本
    回郵信封四個

備註:日後如有小朋友因故離校,其空缺將在輪候名冊上按先後次
序補上如有任何查詢,請在辦公時間(星期一至五上午九時
至下午五時,星期六上午九時至十二時)內致電 2338 6336。

年初同仔仔報N1都係INTERVIEW撞期, 我們父母二人只商討決定揀校舍大D, 我們感覺好D的那一間, 最後也收了我的仔仔, 所以取捨自己較喜歡的那一間啦! 宜家K1暫時好好彩地無一間撞期, 不過有D學校講咗邊日INTERVIEW, 所以我報嘅時候都會留意有無撞期!

我明日都3場呀..stafford, 金巴倫同啟思

撞都無計, d學校最鐘意用呢招, 幼稚園係咁, 小學都係.... 所以要你地家長取捨囉.
‹ 上一主題|下一主題