用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York York York!
樓主: 陳雙兒
go

York York York! [複製鏈接]

回復 37# johnnyyu627 的帖子

課室大就好啦,多d空間嘛,同最緊要乾淨衛生

如果York收左,我諗住報佢地個playgroud玩下,又可以睇下環境

回復 3# kartimmi 的帖子

依家寫....咁係咪依家寄呀?

回復 42# 陳雙兒 的帖子

嘻嘻,我都唔知應該幾時寄,寫定先咋,我都未寫

回復 1# kartimmi 的帖子

icic, 請問邊到有版睇點寫呀

回復 43# kartimmi 的帖子

係咪等收到reject通知先寄呢?
話時話,唔收係咪都會有通知呀呢?

我囝囝8Oct11都in完, 係11am果批, 我估囝囝入到york機會好微, 因為無答miss問題 (我覺得問題幾深), 加上囝囝有d 扭計... 我見到有個小朋友in 時揼支筆落地下tim ...

回復 44# 陳雙兒 的帖子

BK有求位信sample

http://forum.edu-kingdom.com/vie ... &extra=page%3D1

回復 20# kartimmi 的帖子

我只tick左pm,但佢都offer am比我呢。
本來打算pm少人報,入到機會較大先報pm咋,但我心想當然入到am會更好啦,點知我都無要求,York就自己比左我am啦。
我估如果你BB入到,都先分派am比你的。

回復 33# johnnyyu627 的帖子

我知道51號系新校舍,咁49號呢?

我BB都in左8/10早上PN,仔仔in完仲有公仔收(CD都有),同一批的3小朋友都有公仔。coz the teachers said this group kids perform well, so a toy as a gift for each kid. 同我仔仔同group的小朋友仲能够say parents' name and his own name. 好得lor!是不是大家都有公仔收?

回復 50# Superbird 的帖子

我女女都係上星期六in,一樣都有公仔同埋CD,佢表現一般,不特別好,擔心中

我個仔24號 in 都有公仔, 佢表現麻麻, 我估有冇公仔同表現無關係.

係呀, in之前老師已經講左會有公仔同cd攞走, 但其實不是公仔, 是手指偶.

回復 18# johnnyyu627 的帖子

你囡囡讀緊, 一定優先考慮. 你仔仔應該ok既. 我仲未收到信. 希望呢一兩日收到啦!

回復 49# loveannis 的帖子

49&51其實都是同一地點只是一邊 49 For K1(國際班),51 一邊 For k1(主流班) ,  老帥會在早上返學時做分流

回復 54# 大白豬 的帖子

希望大家有好消息 , 有 BB 帶小朋友去 in  真是好辛苦,為左仔囡無法 la .... 加油加油

我地都有公仔同CD呀~~應該似係interview既小禮物咁,冇乜特別意思

回復 34# namkaman 的帖子

namkaman

我個仔仔夜晚都係婆婆度瞓,所以婆婆話返PM佢地兩婆孫可以瞓晏d

不過下年可能跟返我地住,咁就好似你講返am好d啦,放學坐校車返婆婆家就ok啦

回復 55# johnnyyu627 的帖子

請問k2同k3的學生呢?佢地會係邊個校舍

咁多位媽咪,可否分享一下面試考d咩?會問父母什麼?用什麼語言問?
‹ 上一主題|下一主題