用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 有無人有今年ST CAT的申請表SOFTCOPY呀!救命架! ...
go

有無人有今年ST CAT的申請表SOFTCOPY呀!救命架! [複製鏈接]

如題!

如有,請電郵給我,救命的呀!謝謝!

[email protected]
   0    0    0    0

醒目開學勳章

and should have passed the deadline wor.

或者影印本都得!求下大家幫幫忙!

影印本係無用架喎!張申請表已有哂編號。

如有影印本,可唔可以塗左個number,影一份俾我呀?

咁你要黎做咩??

醒目開學勳章

係丫,張 form 係 color 紙同有 serial no. 架,比你都無用丫~~

原帖由 BeBeMa1012 於 11-9-20 15:19 發表

張form係有特定顏色, 特別質地, 仲有number的.... copy係無用的.... 只可下年再來...

正如其他MAMA講既, 無NUMBER 既 COPY, 比你都無用, 因為個NUMBER係有登記邊張出世紙架, 想做假既都唔得架....(更何況學校都未寄比我哋), 以我所知, 寄比我哋時, 應該會比埋幾時INTERVIEW既日子我哋, 即係話已經排埋日子架啦...如果你真係MISS咗9月12 ~ 9月16日, 你不如同學校傾下好過啦...

原帖由 chiueva 於 11-9-19 15:45 發表
如有影印本,可唔可以塗左個number,影一份俾我呀?

唔駛傾lu,d老師(仲要係一個主任)都無咩禮貌,問佢都唔應,所以算啦~
又睇清楚d老師係咩quali!

不能comment老師是否沒有禮貌,因為不知道你問老師時的態度和你對“有禮貌”的定義;也不覺得“顧客永遠是對的”適用於學校,因學校不是學店。

不過,你因了解而分手絕對是一件好事,如果唔係,到面試日,要你等一粒鐘先有得interview,你會更加把起火(好似上年落雨仲大鑊),話學校行政混亂,明知咁多人interview都唔安排好D,老師又無笑容,小朋友等成一粒鐘又飢腸轆轆、又悶,小朋友點可以發揮,早知就唔申請,收我都唔讀,都唔知有物好,點解咁多人申請………

回復 14# GoodGrief 的帖子

I really like your comment....

醒目開學勳章

totally agreed with GoodGrief's comment.

btw, the application form is received already. don't forget to post back to school before the deadline ar...

both parents and children, add oil !!

‹ 上一主題|下一主題