用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍禮賢call waiting 未?
go

九龍禮賢call waiting 未? [複製鏈接]

有無後備生家長收到通知?
   0    0    0    0

有講過邊日CALL咩?  點解會係 15/5, 星期日喎?

Quote from school website:

2011-2012年度幼兒班 備取生 & 申請轉上午班 通告

感謝各位家長的支持和等候,由於第二次新生註冊後仍未有餘額,故現階段未能安排任何學位予備取生。

而成功獲轉讀上午班的新生申請已作電話及發信通知。其餘要求轉上午班之申請將視乎第三次註冊(1/8)後的學額情況再作處理。

由於申請者眾,恕未能就所有來信一一個別回應,敬請見諒!

你係邊度睇到 ? 個web site 我唔見.
看來,放棄吧.   krs in 之前. 其他學校出曬offer. 我估 in 得krs 的學生,真心想讀. 亦好少一人有n 個offer
原帖由 nataliewu 於 11-5-16 15:22 發表
Quote from school website:

2011-2012年度幼兒班 備取生 & 申請轉上午班 通告

感謝各位家長的支持和等候,由於第二次新生註冊後仍未有餘額,故現階段未能安排任何學位予備取生。

而成功獲轉讀上午班的新生申請已作 ...

Thank you natalie wu.

算吧啦, 第二次都無位放, 睇嚟第三次有位放的機會更少了.

me too. 連第二次都無位.  
還是放棄吧.

原帖由 ho2718 於 11-5-16 16:07 發表
Thank you natalie wu.

算吧啦, 第二次都無位放, 睇嚟第三次有位放的機會更少了.

‹ 上一主題|下一主題