用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 順德聯誼總會梁潔華小學 點解梁潔華小學甘小人回應??
go

點解梁潔華小學甘小人回應?? [複製鏈接]

你地小朋友讀得好嗎?
   0    0    0    0
http://hk.myblog.yahoo.com/

係囉...無家長
我仔仔小一呀, 都返得幾開心, 你呢

我兩個兒子都在梁小讀  , 都開心返學呀,  好彩他們遇到的班主任都有很愛心,  我小兒子是細仔  , 自理能力差些,  我看到老師都好有心機幫他.

好開心呀...多謝你們回覆
想知你們是攪珠派入定扣門入呢?
小一多功課嗎?
http://hk.myblog.yahoo.com/

我是攪珠入去的!功課不多,小一是普通話教中文 .

我個人認為睇你好唔好彩,有d老師好無品。
小朋友成積唔好,問佢有學校會有咩政策,
佢話無辦法

我女現讀小二,因搬家轉校過來的,之前住沙田,之前那間數學快半年,功課很多,相比這間功課少,之前那間每課第單元均有小評估,考試都在80、90分,梁工課不多,評估也沒,可能因為轉校或是功課少,練習少,所以成績,竟然有兩課是50幾,中文可以在80分,我也正在找原因。

my comment to this school is, the campus is old, the toilets are dirty.
‹ 上一主題|下一主題