用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣幼稚園
go

青衣幼稚園 [複製鏈接]

請問各位知唔知以下邊間學校師資/校風/口碑/有愛心& 課程可連接小學,  辦得好D??  
1)保良局田家炳幼稚園 (不過只有下午班)
2)青衣商會幼稚園 (上午班)
3)伊斯蘭博愛幼稚園 (上午班)

0    0    0    0

原帖由 hohob0314 於 11-3-22 18:51 發表
請問各位知唔知以下邊間學校師資/校風/口碑/有愛心& 學程可連接小學,  辦得好D??  
1)保良局田家炳幼稚園 (不過只有下午班)
2)青衣商會幼稚園 (上午班)
3)伊斯蘭博愛幼稚園 (上午班) ...

各方面來看, 一定是田家炳最好, 因為保良是一個很好的辦學機構, 所以屬下的幼稚園都辦得不錯, 很有水準~~

原帖由 mianyang_99 於 11-3-23 08:33 發表

各方面來看, 一定是田家炳最好, 因為保良是一個很好的辦學機構, 所以屬下的幼稚園都辦得不錯, 很有水準~~

唔該mianyang_99, 我都覺得田家炳最好, 不過下午班先有位收亞仔~~)

原帖由 hohob0314 於 11-3-23 09:03 發表

唔該mianyang_99, 我都覺得田家炳最好, 不過下午班先有位收亞仔~~)

上下午都不緊要啦, 最緊要學校好ma~~
你住青衣嗎??青怡花園也有很多中心辦一些課外活動,應該有些在上午上課的~~

原帖由 mianyang_99 於 11-3-23 09:16 發表

上下午都不緊要啦, 最緊要學校好ma~~
你住青衣嗎??青怡花園也有很多中心辦一些課外活動,應該有些在上午上課的~~

我係住青衣架, 不過我唔知道青怡花園果邊有中心辦上午課外活動^^
‹ 上一主題|下一主題