用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 已決定讀邊間KG!!!!!!!
樓主: zoemamaling
go

已決定讀邊間KG!!!!!!! [複製鏈接]

原帖由 zoemamaling 於 11-2-24 17:32 發表
我已決定讀srl.

ZOEMAMALING, 決定左個心係咪舒服晒呢?
恭喜晒, 我都覺得聖羅撒係一間好好既學校!!!
我未知協恩收唔收, 聖羅撒只係WAITING中, 但係我相信主已為我囡囡安排好^^

祝福各位家長, 努力加油!!!

Nice, 咁咪係同學仔,我對係龍鳳B,九月入讀srl.

原帖由 zoemamaling 於 11-2-24 17:32 發表
我已決定讀srl.

100% Heep Yunn la... 文武全才.Although its Primary section is not DSS....
可惜協幼唔收B妹,宜家可以叠埋心水讀SRL.   

原帖由 Kelly~DK 於 11-2-24 18:08 發表

協恩、SRL邊間好啊?2間都有offer應該點揀?請各位媽咪俾下意見?thanks!

My twin would study in SRL K1 as well, 好嘢.

原帖由 annvnna 於 11-2-24 19:21 發表
我都係呀..ZOEMAMALING, 雖然就係協恩收, 都未必讀, 因為宗教及上小學問題, 而家唔收, 仲唔駛煩, 決定SRL了, 希望有機會同你個囡做同學你呀...

係呀..好羡慕你有三個小朋友, 你屋企一定好熱鬧了...我個囡成日自己一 ...

原帖由 twinbb88 於 11-2-25 10:44 發表
100% Heep Yunn la... 文武全才.Although its Primary section is not DSS....
可惜協幼唔收B妹,宜家可以叠埋心水讀SRL.   

我都應該揀協幼.但好想知道Heep Yunn課程係 點??

我已決定讀srl too!

囡囡會讀協幼, 放棄根德同st. catherine. 3年後再同囡囡並肩作戰

Hi各位

我的小妹都揀srl,其實只得srl有offer,不過我都幾鍾意間學校,前幾年我都想同大仔報名,不過女仔多過男仔,所以放棄了。

the only choice TL
‹ 上一主題|下一主題