用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 綠楊收到取錄信入來傾傾~
go

綠楊收到取錄信入來傾傾~ [複製鏈接]

收到綠楊取錄信, 又係下午班...
   0    0    0    0

我收到上午班...諗緊方方好定綠楊好...你有無咩意見呀?

方方難入過綠楊啊.. 你小朋友都幾叻...

方方比較出名... 有分校...

綠楊只有荃灣一間... 呢度比較唔好...

如果想小一係其他區讀, 可能比較差dd...

方方我有好多朋友都入唔到啊...

fingerbb,
係咩, 你有朋友入唔到方方n班咩?  我感覺上好似個個小朋友都入到喎

HI,
綠楊 AM N1
我今早打去問多次課堂資料

回覆我既小姐都講明
今年無左E1班,想轉都無得選擇

N1班 每一日有1-2堂係英文堂, 另外一星期有1堂係普通話, 唱下歌咁, 另外冇MATHS同埋其他堂上.... @@"

原帖由 pp328 於 11-1-13 14:23 發表
我收到上午班...諗緊方方好定綠楊好...你有無咩意見呀?

我同你一樣, 方方同綠楊都收左am班, 今朝再認真諗下, 都好似鐘意方方多d, 知名度好d, 第日考直資/私小可能有幫助d.

收左pm,不過應該唔註冊啦,手上已有三間,而且覺得佢地學費成四千幾,貴!

daisychrisbaby,

有3間都交晒留名費, 到時真係好多位release出o黎, 我有個朋友交咗5間留名費ar... 請問你留咗邊3間... 可否share出來聽吓...

vanilbun,

今年無左E1班,想轉都無得選擇 (請問咩名E1班?)

佢網站都有講架..
有e1 架.. 寫明係 2個鐘英, 1個鐘普通話..

我都已為方方易入...我諗難入係咪因為交唔都表格無得interview又或者係細b所以入唔到.咁講好像方方好dd..唔知講緊四千幾蚊學費係咪話綠楊呢?

vanilbun,

謝謝你, 你會考慮比留位費綠楊ma?

pp328,

方方唔係個個都收的, 我朋友果個係0905應該唔細, 可能in得唔好喇, 不過方方英文方面應該好過綠楊, 我上次見到綠楊教N班d Miss 個樣好fresh丫, 好似唔值呢個price咁, 我可能唔比留位費喇, $660都幾狼, 朗思都係$650.

[quote]原帖由 fingerbb 於 11-1-13 16:07 發表

有3間都交晒留名費, 到時真係好多位release出o黎, 我有個朋友交咗5間留名費ar... 請問你留咗邊3間... 可否share出來聽吓...

kln tong加南同啟思,另外深井既pips就唔駛考既,今日都收左信叫註冊囉

九龍塘返學好辛苦ar, 你住邊區ka?
但我見你又報深井..

我會留左位先再決定.
我本身預左k1-k3 會出返去九龍塘考, 所以都係n 係屋企附近返著先,
手頭上間間我都有交留位, 留起再決定要點處理@@"

vanilbun,

K1由荃灣返九龍塘, 好似好遠ar, 係咪諗住搭校車ka?

如果有人收
咁K1會比佢坐校車啦 :)
n 就唔會喇, 所以選擇附近
‹ 上一主題|下一主題