用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 深水埗轉九龍城網會趺Band嗎
go

深水埗轉九龍城網會趺Band嗎 [複製鏈接]

因小朋友在深水埗是Band one 尾, 但在大抽獎時想轉九龍城網, 有無人試過, 會趺Band嗎? 因小朋友很心儀九龍城一band one 中學, 請各界幫忙, 給一點意見, 謝謝!
   0    0    0    0

男仔or女仔呀??
banding我唔識~
但若果係女仔呢深水埗網應該會較著數!
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

係女仔, 但我和她都覺得男女校好D, 將來小朋友性格會比較平衡, 因為我認識不少女校出身的人, 一是較自我中心一是較偏激, 但一般她們在工作能力上會較佳, 唔知各位同唔同意, 但當然不是打晒一船人, 凡只是以我的經驗而論

原帖由 et_0429 於 11-1-6 09:40 發表
係女仔, 但我和她都覺得男女校好D, 將來小朋友性格會比較平衡, 因為我認識不少女校出身的人, 一是較自我中心一是較偏激, 但一般她們在工作能力上會較佳, 唔知各位同唔同意, 但當然不是打晒一船人, 凡只是以我的經驗 ...

咁有時各有各好,無一定答案o既,,最重要係你同個女都一致想揀男女校咪得囉!!!
咁你本身係咪邊緣人先??九龍城個banding傳聞話係高少少囉,不過若你肯定自己喺ssp個banding,呢個就完全唔係問題喎!!因為banding雖有少少少少影響,但喺九龍城網相對又band 1學位好充裕嘛!!!
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~
‹ 上一主題|下一主題