用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

St. Margaret [複製鏈接]

Seems all reported are waiting list case.  Anyone got a real offer from St. Margaret?  Can you share your kid's profile?
   0    0    0    0

邊個夠膽講呀!唔通上來交代我個小朋友係教友,識老師、神父、校長,成日月之已經收到張Form,面識個日小朋友好叻,哥哥姐姐一齊幫手答,一家大細黎面試咩。你睇咁多家長回應呢間學校面試馬虎,程序失當,就知唔係我們單方面咁作,事實上係邊個關係好就有機會,150人揀唔難呀

原帖由 diveron2002 於 10-12-13 18:37 發表
邊個夠膽講呀!唔通上來交代我個小朋友係教友,識老師、神父、校長,成日月之已經收到張Form,面識個日小朋友好叻,哥哥姐姐一齊幫手答,一家大細黎面試咩。你睇咁多家長回應呢間學校面試馬虎,程序失當,就知唔係我們單方面咁作,事 ...

其實我響第2度見到你朋友好叻好多one-dragon offer,St Margaret收你都唔會讀呢,留返d機會俾人地,希望學校出年improve吓咪算law,唔使o甘勞氣呢
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

好在囡囡有我咁火爆

原帖由 brrbaby2007 於 10-12-13 18:44 發表

其實我響第2度見到你朋友好叻好多one-dragon offer,St Margaret收你都唔會讀呢,留返d機會俾人地,希望學校出年improve吓咪算law,唔使o甘勞氣呢

我女女係大B 0803,取到am offer。但我哋係三無人士,無宗教、無關係亦不是舊生。女女寶血都係am waiting,她都有答晒所有問題亦有禮貌,當時知道result都覺失望,後來我相信學校選人時可能個天都幫佢選咁呢,盡咗自己能力就已足夠。希望所有小朋友都可入讀好學校。
‹ 上一主題|下一主題