用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: deen
go

哥哥與細佬 [複製鏈接]

一開始學校網頁就已經講咗係分大細仔兩輪, 細仔十二中 deadline 的, 所以有媽咪話一月頭去 in.  反而唔知點解突然又有多一次細仔報名期啫.

回復 21# chanwendy 的帖子

一開始係話分大細仔兩輪, 12 月公佈細仔收生詳情嘛, 12 月公佈時話細仔1月交表。'

我一早已知有兩輪, 但我反而未聽過12月deadline 喎!

比你嚇一嚇, 以為自己遲左, 聽你咁講話係一開始的兩輪, 我反而估係你記錯月份了!

但你個仔已經獲取錄, 已經唔駛煩啦!

我仲要為我個細女而緊張啊~

我細b係1012,才剛出生不久
換句話說今年年底我要準備同佢交表

我想問下,今年哥哥讀N班,有收到一份問要不要N班申請表的通告...阿哥如果明年K1,係唔係都會比一份咁既通告問要不要N班申請表架?

細b的話,會唔會有哥哥就讀都唔收呢?

原帖由 deen 於 11-1-27 15:06 發表
我細b係1012,才剛出生不久
換句話說今年年底我要準備同佢交表

我想問下,今年哥哥讀N班,有收到一份問要不要N班申請表的通告...阿哥如果明年K1,係唔係都會比一份咁既通告問要不要N班申請表架?

細b的話,會唔會有哥哥 ...

每年都會問要唔要 form 的, 佢地有 mark 低邊個拎咗 form 的.  因為 deadline 嗰日老師有打嚟問我交咗表未.

有家姐亞哥讀緊應該多數收, 最緊要係一開始填表時在推薦人/資詢人一欄填上家姐亞哥名同班別就應該冇問題.  我係因為 day 1 唔知邊到可以填家姐資料, 去到見時先寫, 可能咁就 overlook 咗.

原帖由 chanwendy 於 11-1-28 11:07 發表

每年都會問要唔要 form 的, 佢地有 mark 低邊個拎咗 form 的.  因為 deadline 嗰日老師有打嚟問我交咗表未.

有家姐亞哥讀緊應該多數收, 最緊要係一開始填表時在推薦人/資詢人一欄填上家姐亞哥名同班別就應該冇問 ...

明白,唔該晒!
我怕係超細b,所以有哥哥都唔收咋!
‹ 上一主題|下一主題