用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) GH kinder 越來越好啦
go

GH kinder 越來越好啦 [複製鏈接]

原帖由 icbb1230 於 10-11-3 00:47 發表
Hi,

之前一路都擔心GH kinder辦得唔好,又有一d負面嘅消息,亦曾想退學,返回原本的幼稚園,最後無位唯有留低。但後來看到學校同我哋d家長有溝通,合理嘅要求,學校都儘量配合,課程不斷進步,阿女亦很喜歡學校及老師。放學後,問阿 ...

老師就真係幾好,不過d行政人員、主任就虛假d,特別係李主任,都幾造作同浮誇;都幾似吳校長,短話長說。另外,吳校長真係無咩料到,好似課程會咁,佢都係答非所問,一大篇理論,好似抄書咁,都唔實際;之前吳善琳校長既講座實際好多!

雖然眾所周知吳校長同趙主任的婆媳關係,但家長座談會好似係趙主住主持,好多野都好似佢話晒事。我覺得吳校長真係好無經驗,講野又唔得體。

原帖由 yukiyu 於 10-11-3 06:54 發表

老師就真係幾好,不過d行政人員、主任就虛假d,特別係李主任,都幾造作同浮誇;都幾似吳校長,短話長說。另外,吳校長真係無咩料到,好似課程會咁,佢都係答非所問,一大篇理論,好似抄書咁,都唔實際;之前吳善琳校長既講座實際好多!

雖 ...

actually, it is just my personal feeling!! pls don''t nervous!!
‹ 上一主題|下一主題