用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 請問LMC P.2 家長
樓主: ronnielee
go

請問LMC P.2 家長 [複製鏈接]

醒目開學勳章

bchi,

原帖由 bchi 於 10-10-11 14:38 發表
egan 媽咪,

好多謝你同其他義工家長啊 ((( 你地默默咁幫, 真係好無施啊.

各家長,

我份人比較衝動, 見到有人彈lmc, 第一眼都會睇下合唔合理先, 若唔合理我唔會唔出聲架, 但見到d comment ...
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

多謝白松兄嘅解話.
坦白講...我同我先生系對LMC無問題.
大家可能以為我針對副校對佢好不滿, 其實無囉!
大家真系無需要出晒面咁.

原帖由 Whitepine 於 10-10-11 11:37 發表
bchi,

講真,又係架,我地都係幫到出晒面!!!

不過,每一間學校都有地方要改善同處理,LMC都算係新(4年),有問題出現唔夠人手處理都會發生。我老婆上次做義工,有D舊家長已經話今年好多地方已經比上年好,上年 ...

返返最本身嘅問題. 插班系咪應該有位呢.
P1 每班約-> 32
P2 每班約-> 2x
P3 每班約-> 2x
P4 每班約-> 32

原帖由 ronnielee 於 10-10-10 00:35 發表
請問知唔知P.2 full 未?我想同呀仔插P.2下學期,唔知得唔得?想問數學是不是用英文教呢?謝謝!

醒目開學勳章

我估應該可以,不過唔知插班P.2下學期得唔得?
如果真係有興趣,打電話去問清楚啦!!!

原帖由 lllaaauuulau 於 10-10-11 22:53 發表
返返最本身嘅問題. 插班系咪應該有位呢.
P1 每班約-> 32
P2 每班約-> 2x
P3 每班約-> 2x
P4 每班約-> 32
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

多謝各位的寶貴資料, 我會打話去問。有進一步消息, 會通知你們。

再想問你們覺得間學校有冇愛心, 因為我要找間有愛心的。

At this moment I think the school teacher are very nice. When we have some question to ask ,then they will try their best to help us.
‹ 上一主題|下一主題