用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2010/2011 FS1-I [複製鏈接]

我都覺得好亂呀!

原帖由 KMY 於 10-9-16 09:27 發表
真的唔知道, 可唔可以問下學校gar呢 ?

仲有做完的功課不可以就甘放返入果科folder, 要跟返老師, 有果個老師的堂先可以帶, 好似數學甘, 做完都要放係屋企, 但又驚到時唔記得帶, 真煩噢!!

...

呀女都好鐘意佢,因為佢唱歌好好聽喎!
原帖由 anjogmail 於 10-10-21 11:09 發表
尋日留響學校睇阿女做早操, 好開心! 全校小學部學生一齊做, 勁!

亦好欣賞阿女個班主任, 全場得佢一個老師跟足一齊做, 果然係好榜樣, 唔怪之得雖然惡但阿女都咁鐘意佢囉 ^^ ...

Yeah!呀囡話佢係最"好玩"的老師!

原帖由 littlefaith 於 10-10-21 15:56 發表

除咗吳老師(雖然佢好嚴)之外,啲小朋友都好鍾意媒體科何老師,因為佢除咗教好多有趣嘅媒體知識外,仲成日講笑話氹佢哋開心。

證明你parents' night有聽書!
原帖由 KMY 於 10-10-22 11:40 發表
仲要記得义電, 帶card, 同delete memory

想問下學校係咪有長袖polo衫(有校徽)賣?想買,有咩程序/表格?
因為阿女話見到有小朋友著。(唔知佢有無眼花)
出面比較難買到長袖的爭色polo,仲要係小童size!

都未有機會去睇早會添!
有機會,都想去睇下!
原帖由 anjogmail 於 10-10-28 09:32 發表
唔駛報名, 就咁跟住阿仔阿女入去操場就得; 打鐘前我會企響阿女果條隊前邊 (因為佢排得好前 一.一"), 一打鐘, 所有家長就要企去近有蓋操場果邊, 免得影響小朋友.

尋日又去睇阿女早會做早操, 發現高年班 (應該 DS-3)  ...

‹ 上一主題|下一主題