用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培基小學 急~請幫忙(關於帶書問題)
go

急~請幫忙(關於帶書問題) [複製鏈接]

請問:
1. 英文堂要唔要帶Listening嗰本書呢?
2. 如果唔需要, 係唔係等老師叫先帶呢?
3. 圖書堂係自己帶圖書返學校睇還是帶"小學一年級圖書館課-快樂的圖書城堡"呢?
4. 圖書堂要唔要帶"閱讀小書蟲"本簿呢?
5. NET 係咩堂呀? 有冇書需要帶呢?

唔好意思咁多問題! 因為到要執書包先發覺咁多嘢唔清楚.謝謝!
   0    0    0    0

冇人知?!

原帖由 janmom 於 10-9-7 14:54 發表
請問:
2. 如果唔需要, 係唔係等老師叫先帶呢?
3. 圖書堂係自己帶圖書返學校睇還是帶"小學一年級圖書館課-快樂的圖書城堡"呢?
5. NET 係 ...

唔好意思,現在才有空上來看看。希望唔會太遲啦!

第一日上應該唔洗帶,不過老師應該僧叫大家幾時帶返學校交俾老師,到要用時才派呀!

圖書堂係帶"小學一年級圖書館課-快樂的圖書城堡"及工作紙。逢DAY E早上都有閱讀時間,自己帶一本圖書回校睇。

小書蟲係放在家UPDATE,到老師要收時,會通知的,不用擔心。

5. NET 係 ...
    NET係外籍老師堂,第一堂都係照帶英文書,到時老師就會通知要帶D咩。個個老師唔同做法,有唔明就最好叫小朋友問老師。

唔該你呀, 恩禧媽!
‹ 上一主題|下一主題