用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 2010, 2D班, 請進
樓主: 蕉媽
go

2010, 2D班, 請進 [複製鏈接]

原帖由 蕉媽 於 10-11-23 17:00 發表

無呀, 我問佢係咪要交個作品, 佢話唔駛。
不過, 我仔仔懞懞地架, 其他媽咪知唔知呢?

今日考完試番嚟, 等亞囡自己決定做唔做啦 ? 不過我諗圖片就一定要帶.

我叫左個仔今早問清楚先生o佢話連圖片都唔駛帶o都唔知佢點問....Anyway, I will print a photo for him to bring back to school tomorrow. thx. for advice.

原帖由 JJ71 於 10-11-24 08:52 發表

今日考完試番嚟, 等亞囡自己決定做唔做啦 ? 不過我諗圖片就一定要帶.

原帖由 tonytiger 於 10-11-24 12:07 發表
我叫左個仔今早問清楚先生o佢話連圖片都唔駛帶o都唔知佢點問....Anyway, I will print a photo for him to bring back to school tomorrow. thx. for advice.

哈哈, 唔理三七廿一, 總之有殺錯, 無放過呀, 我都叫呀仔帶定圖片先喇!
大頭蝦仔仔, 今個月已經4次欠交喇, 所以麻煩大家的提醒呀, 希望順利過渡11月呀!!!!

想問吓你地完成音樂報告未 (519日前交) ?
有冇音樂會介紹 ?
唔知學校個音樂劇可以嗎 ?
Thanks
‹ 上一主題|下一主題