用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

因為有木馬事件,搞到大家都唔敢再入黎,no way ...............

無諗過,竟然挨唔到我地既小朋友過渡 334 .......

原帖由 2bzmummy 於 11-6-23 12:49 發表
無諗過,竟然挨唔到我地既小朋友過渡 334 .......

係米諗得太多啦????岩岩入來拎料..原來學友社公佈, 今年高考3萬考生爭1.5萬大學位.. 都唔係太難呀!!

原帖由 tkkmama 於 11-6-23 16:07 發表

係米諗得太多啦????岩岩入來拎料..原來學友社公佈, 今年高考3萬考生爭1.5萬大學位.. 都唔係太難呀!!

TKK 妳誤會左啦,我係話驚呢間舖過渡唔到咋 其實乜得 3 萬高考生咩 ? 好似數據唔係咁呀

Dear All,

好耐冇上黎好掛住你地
你地近排點?

因上班唔方便上黎, 夜晚又鬼咁忙, 請諒 !!

回復 1904# 2bzmummy 的帖子

其實我都唔知真實數據係幾多架..

回復 1901# 2bzmummy 的帖子

Dear 2b,

無哂 C 啦, 你地快D 番嚟傾計啦.

係公司我唔敢上BK 驚中木馬毒.

原帖由 stitchfriends 於 11-6-27 21:26 發表
Dear 2b,

無哂 C 啦, 你地快D 番嚟傾計啦.

係公司我唔敢上BK 驚中木馬毒.

aia stitchfriends 乜失縱咁耐呀,成年唔見你啦,得閒上黎報下平安啦

回復 1908# 2bzmummy 的帖子

Dear 2b,

係呀時間過得好快, 眨眼成年無上嚟.

仔女考哂試啦, 可以睇吓 TV.

近排仲有木馬中毒, 版主話 O.K. 我至敢開嚟睇咋.  你快D call 番 D 煮妹返嚟啦.

C 啦太耐無上來, D 公仔無哂嘅.

原帖由 stitchfriends 於 11-6-28 22:58 發表
Dear 2b,

係呀時間過得好快, 眨眼成年無上嚟.

仔女考哂試啦, 可以睇吓 TV.

近排仲有木馬中毒, 版主話 O.K. 我至敢開嚟睇咋.  你快D call 番 D 煮妹返嚟啦.

C 啦太耐無上來, D 公仔無哂嘅. ...

咁岩有木馬個兩日我出左門,避過一劫

兩個小朋友點呀 ? so far so good ?

今年有4.2萬考生,1.8萬人的成績符合資格升讀大學,整體成績和中、英文科的合格率,與往年差不多。

原帖由 2bzmummy 於 11-6-24 13:47 發表

TKK 妳誤會左啦,我係話驚呢間舖過渡唔到咋 其實乜得 3 萬高考生咩 ? 好似數據唔係咁呀
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

醒目開學勳章

dear all:

betty上月中毒事件後,偉哥問人後攪左一大輪,攪番掂,但我有段遺証,一路都吾敢上......

今日上黎報告幾個好消息....

1.)當然係今日友好女女al放榜啦!

喜訊~

今日一大清早,忙於聯絡高考友好的媽媽...

戥佢地開心,真想齊齊去慶祝.

早年好友會考的女女,6a拔尖,佢無拔,因為成績吾夠8,9a果的爭入大學,所以佢好有恆心地讀多一年f.7,今早收到佢媽咪sms
ok啦!

另一位係呢樹識左多年的poonpoon,女女會考非常好成績,高考勇奪2b3c.

老懷安慰的betty上

醒目開學勳章

另外幾年喜事係betty女

1.)呢半年減肥,170幾磅減至110幾磅,而家好keep住好fit,不過佢呢半年食野的份量比左一半佢呀媽我,所以的肉過晒我樹....

2.)佢5月中開始放暑假,一路send工,終於尋日有工開,係家大公司Arm....做暑期assistant

3.)呀女班柔道師兄師姐讀書好勁,佢呢期都發功,拎到好成績,開學後可以申請獎學金

betty

原帖由 bettylam 於 11-6-30 22:06 發表

1.)呢半年減肥,170幾磅減至110幾磅,而家好keep住好fit,不過佢呢半年食野的份量比左一半佢呀媽我,所以的肉過晒我樹....

2.)佢5月中開始放暑假,一路send工,終於尋日有工開,係家大公司Arm.... ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 2bzmummy 於 11-6-28 17:16 發表

aia stitchfriends 乜失縱咁耐呀,成年唔見你啦,得閒上黎報下平安啦

Dear 2b,

唔好意思, 懶咗咁遲至上嚟.   

仔女好鬼懶, 懶溫習, 臨渴掘井, 好激氣 !

星期四晚我有返阿仔學校, 阿仔有份表演大提琴, 睇到晚上10:10, 咁夜 阿女仲話想去食壯雞粥, 佢老豆見有幾日假期咪順佢意囉, 去到食 x 夜攪到果晚點幾鐘至瞓!

原帖由 bettylam 於 11-6-30 21:59 發表
dear all:

betty上月中毒事件後,偉哥問人後攪左一大輪,攪番掂,但我有段遺証,一路都吾敢上......

今日上黎報告幾個好消息....

1.)當然係今日友好女女al放榜啦!

喜訊~

今日一大清早,忙於聯絡高考友好的媽媽...

...

Dear Betty,

上月betty上月中毒事件後,偉哥問人後攪左一大輪,攪番掂,但我有段遺証,一路都吾敢上......>>>>>>我係公司唔敢上嚟, 驚中毒就大劑, C 得!

你D 喜訊~你地囡囡好叻叻呀 !

你晚晚扭呼拉圈都唔掂 肥咗,  中年發福好難攪, 唯有食少D 啦啦隊

原帖由 bettylam 於 11-6-30 22:06 發表

2.)佢5月中開始放暑假,一路send工,終於尋日有工開,係家大公司Arm.... ...

Dear Betty

2B 去左幾日上海返黎就收到妳好消息

原帖由 stitchfriends 於 11-7-3 23:15 發表

Dear 2b,

唔好意思, 懶咗咁遲至上嚟.   

仔女好鬼懶, 懶溫習, 臨渴掘井, 好激氣 !

星期四晚我有返阿仔學校, 阿仔有份表演大提琴, 睇到晚上10:10, 咁夜 阿女仲話想去食壯雞粥, 佢老豆見有幾日假期咪順佢意囉 ...

Dear Stitchfriends

我去完 trip 返黎都聽個細 B 有返去睇,因為幾個好同學都有參與個個 drama 表演喎,我都有係 facebook 見到一張相,聽聞幾好睇喎,話咁快,妳兩位寶貝就升 S3 啦

醒目開學勳章

回覆 1917# alicetong 的文章

嘩~~all人早

46哥&all))))))))))))))))))))))))))))))))))

好耐無入黎,應該無事啦掛

all返雷啦!

betty

回復 1# bettylam 的帖子

Dear betty,

龍潭老鼠...

係未召喚我地呀...
格格 報到

‹ 上一主題|下一主題