用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

早晨 小寶寶

早晨

遲D又要飛啦...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 10-9-17 08:45 發表
早晨

遲D又要飛啦...

早晨好

呢個 >>>事在必行, 係私???

大家早晨好

原帖由 2bzmummy 於 10-9-2 15:49 發表

stitchfriends

以為您嬲左我地添

補祝您年年有今日 .............

2b,
以為您嬲左我地添 >>>>你諗多咗啦 !

唔係呀, 係日頭多嘢做, 夜晚無乜時間用電腦, 想早d 瞓咋
.

補祝您年年有今日>>>>多謝哂.

今晚要去阿仔學校家長會, 阿仔開學第一日已比班主任捉, d 陰點到眼眉, 要再剪過喎, 皆因佢唔肯鏟青, 學同學留長, 抵 C 以後唔比咁長, 最開心就係我..

你地開咗家長會未 ?

原帖由 bettylam 於 10-9-3 08:35 發表
All

gm

地0中,

sf:最近點情況

Dear Betty,

sf:最近點情況>>>>我嘅病情好反覆, 可能比阿女激親, 指數高咗 d, 醫生話 + , 我叫醫生唔好 +, check d 睇過點先算, 最快都要3 個半月後復診.

你嘅婦科病醫好未 ?

轉工轉成點 ?

原帖由 stitchfriends 於 10-9-17 15:50 發表

2b,
以為您嬲左我地添 >>>>你諗多咗啦 !

唔係呀, 係日頭多嘢做, 夜晚無乜時間用電腦, 想早d 瞓咋.

補祝您年年有今日>>>>多謝哂.

今晚要去阿仔學校家長會, 阿仔開學第一日已比 ...

stitchfriends

咁耐唔見人?沉晒底既 post 都拎上黎回,您好勤力溫書喎

細 B 都有講,今年學校執得好嚴,第一日返學已經全校有 34 個同學被即補即解 。。。。
唔留咁長陰都唔需要剷青既,去到咁盡小心阿仔反感呀
我上星期已經開左家長會,仲見識左新校長既叻叻聲普通話,不過佢其實係英國紳士喎

醒目開學勳章

ALL:

早人呀!

今晚同偉哥呢個表叔去飲佢表姪娶老婆,的人仔真係大得快,我拉呀偉哥拍拖果時佢得果2歲人仔,真係睇住佢大

留低扒錢比呀仔呀女自己去威

betty

醒目開學勳章

dear  sf:

Dear Betty,

我嘅病情好反覆, 可能比阿女激親>>>哈~吾好懶小朋友呀!佢地有佢地思想,多溝通,打開心窗,一家人,千奇吾好放野係心.

的小朋友有時真係要炳,但忍忍忍,聽聽佢地講完野,可能溝通上問題或有其他因由,我呢幾年都學懂容忍加聆聽,已我的火爆脾性,真係覺得自己好叻叻
你嘅婦科病醫好未 ? >>早十年試過,check到有異樣,要keep住3個月check一次.

轉工轉成點???呢的時間較難搵工,我每晚好努力地look,吾係好多工send,雙眼都幾疲累,不過我心態.

只要有恆心,
必吾難奪金.

betty格言

早晨

原帖由 bettylam 於 10-9-18 08:52 發表
dear  sf:

Dear Betty,

我嘅病情好反覆, 可能比阿女激親>>>哈~吾好懶小朋友呀!佢地有佢地思想,多溝通,打開心窗,一家人,千奇吾好放野係心.

的小朋友有時真係要炳,但忍忍忍,聽聽佢地講完野,可能溝通上問題或有其他 ...

Dear Betty

我最 like 您既樂天性格

今朝一個人係屋企,百無聊賴出左公海遊蕩,見到有人出 post 話一家人去大 x 樂食一人火鍋(3 個人分)再偷偷摸摸食自來料,題目竟然會係:其實幸福好簡單 !!!!

醒目開學勳章

,2b
我都好吾欣賞呢的行為,覺得佢惦污左幸福二字

原帖由 bettylam 於 10-9-18 11:15 發表
,2b
我都好吾欣賞呢的行為,覺得佢惦污左幸福二字

Dear Betty

拔好多人講左好多 Y 理

醒目開學勳章

all:

係呢家公司做,最開心二件事.

1.)逢星期五,因為跟住休2日
2.)出糧日,每月最拉屎果日,自動過戶.

betty

醒目開學勳章

dear all:

尋晚同偉哥出席左一個前所未有的騎呢婚宴.

真係笑到你吾死,
激你吾病咁鬼樣.

betty

醒目開學勳章

2b:

我打從心底想同你訴心事.

我betty對幸福2字真係極度簡單

雖然偉哥經常掛係口邊說,佢之所以成日走去釣魚係,因為越來越覺掉左魚後身體抵打左好多,吾洗成日睇大夫

不過見佢個個星期包到成日地盤扎鐵工咁,但是返到黎見佢都曬到成個紅晒,我又吾想掃佢慶,已經單過比佢聽...

其實都幾<威威>痛,一星期返足六日非人生活的工,星期日仲5點幾出門,釣完返黎仲要有排洗同攪的魚具,佢仲鬼咁自得其樂咁款,你真係無佢咁好氣唷.

上星期我同佢開會,專登話過佢,我果一刻個樣真係好鬼熱誠架喎,我話過佢知,我食魚食厭左啦!二個細路都係,你休息下啦!暫時吾好釣住lu~

仲有仲有,我的幸福要求好簡單,吾需要富足,健康就是財富,兒女謙厚,敬老錫幼,無愧於天地.

有首歌咸魚白菜也好好味....

點鬼知真係知我者莫若佢啦!即時比佢拆穿左......

我矛樹喎,的魚上釣果下,真係好有滿足感.....你吾好諗住呃我話吾like食,叫我吾好釣,我見你次次食魚果刻,就好似我釣魚時的魚上釣果下,咁滿足感....

真係吹佢吾脹..

又在高談闊論的betty上

原帖由 bettylam 於 10-9-19 13:19 發表
all:

係呢家公司做,最開心二件是.

1.)逢星期五,因為跟住休2日
2.)出糧日,每月最拉屎果日,自動過戶.

betty

Dear Betty

呢兩樣都係我留係現職既原因,出糧碰到假期或者禮拜六只會有早無遲添  

原帖由 bettylam 於 10-9-19 13:22 發表
dear all:

尋晚同偉哥出席左一個前所未有的騎呢婚宴.

真係笑到你吾死,
激你吾病咁鬼樣.

betty

Dear Betty

睇黎又要約出黎笑餐飽先得喇

原帖由 bettylam 於 10-9-19 13:29 發表
2b:

我打從心底想同你訴心事.

我betty對幸福2字真係極度簡單

雖然偉哥經常掛係口邊說,佢之所以成日走去釣魚係,因為越來越覺掉左魚後身體抵打左好多,吾洗成日睇大夫

不過見佢個個星期包到成日地盤扎鐵工咁,但是返 ...

Dear Betty

2B 都好想同您訴說心事,奈何平時大家都忙,俾些少時間我,等我搞掂跟來的煩惱事,一定要同成班煮妹暢敘一下。
‹ 上一主題|下一主題