用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

DEL [複製鏈接]

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

0    0    0    0

我女女係上年讀N1A今年9月就會升K1A喇,講真真係無聽過有o甘o既事情,我識有倆個小朋友都係讀C班,分別係上下午都有佢倆個都升返K1,至於你問講o既升唔返K1,其實你都應該知道KM只收返大概70% o既小朋友上K1,其他無收返就會係waiting,我女女o個組有9個小朋友其中有3個唔收返,每組都係差唔多o甘樣,所以我估唔會因為你讀邊班就唔收o既機會低主要係睇小朋友o既表現。

原帖由 Smallpigbb 於 10-8-18 19:42 發表
我女女係上年讀N1A今年9月就會升K1A喇,講真真係無聽過有o甘o既事情,我識有倆個小朋友都係讀C班,分別係上下午都有佢倆個都升返K1,至於你問講o既升唔返K1,其實你都應該知道KM只收返大概70% o既小朋友上K1,其他無收返就會係wa ...

Smallpigbb, thanks for your reply. 甘佢地係唔係鐘意收大仔呀?? 你c班的兩個朋友係大仔定細仔??

謝謝你意見!!

原帖由 cherrychris 於 10-8-18 20:15 發表

Smallpigbb, thanks for your reply. 甘佢地係唔係鐘意收大仔呀?? 你c班的兩個朋友係大仔定細仔??

謝謝你意見!!

唔好客氣,我o個倆個小朋友,一個就係三月,另外一個係5月,我知道KM都有收細B,但就唔係9月開學就返,因為要等到小朋友滿2歲至返得學,所以就會下學期至返,如果係遲過9月出世o個D BB。
‹ 上一主題|下一主題