用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問將軍澳寶盈花園-德寶幼稚園好唔好呢? ...
go

請問將軍澳寶盈花園-德寶幼稚園好唔好呢? [複製鏈接]

請問將軍澳寶盈花園-德寶幼稚園好唔好呢? 因想比小朋友讀國際班, 但又唔知它的程度好唔好? or  讀九龍塘的幼稚園好呢? Thanks.
   0    0    0    0

我個女舊年0係寶盈0既德寶讀N1,
不過有D家長就話富康果間好D,
但我中意寶盈0既環境,
我讀主流班, 唔係國際班.
整體來講我都好滿意,  但我冇升K1.
你想讀N1定K1?

原帖由 jamama 於 10-8-18 14:52 發表
請問將軍澳寶盈花園-德寶幼稚園好唔好呢? 因想比小朋友讀國際班, 但又唔知它的程度好唔好? or  讀九龍塘的幼稚園好呢? Thanks.

甘你去左那讀k1?

原帖由 yy-doremi 於 10-9-1 01:22 發表
我個女舊年0係寶盈0既德寶讀N1,
不過有D家長就話富康果間好D,
但我中意寶盈0既環境,
我讀主流班, 唔係國際班.
整體來講我都好滿意,  但我冇升K1.
你想讀N1定K1?

...

hi

我仔仔去年都係n1主流班架 ! 我都好滿意這間學校, 由其班主任, 我真係多謝佢, 佢好有愛心去教班小朋友. 學校環境不錯, 今年轉出去讀k1, 德寶課程不錯的, 我對比而家讀緊既k1, 我覺得德寶好些 (是我個人意見), 我都好懷念上年既日子.

原帖由 jamama 於 10-8-18 14:52 發表

gigi812, 你好!
你仔仔班主任係邊位?
我個女班主任係miss tong,  佢教得好好,
其他老師,嬸嬸都好好好,
不過,  因為冇學券,  所以冇上k1囉.
‹ 上一主題|下一主題