用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 有無家姐係聖心幼稚園讀, 但唔收妹妹入幼稚園 ...
樓主: s9971555
go

有無家姐係聖心幼稚園讀, 但唔收妹妹入幼稚園 [複製鏈接]

講得好, 鐘意聖保羅男女咪去囉, 無謂勉強係聖心, 大把人鐘意聖心多過聖保羅男女, at least 我自己係丫。

原帖由 jezzyuen 於 10-10-26 00:32 發表
點樣算「勁」?你咪去考聖保羅男女囉~

醒目開學勳章

I second.    (I mean me also)

原帖由 龍鳯媽媽 於 10-10-26 13:53 發表
講得好, 鐘意聖保羅男女咪去囉, 無謂勉強係聖心, 大把人鐘意聖心多過聖保羅男女, at least 我自己係丫。

本人都鐘意聖心多些!

學生們真的很純樸呢...
小朋友之間沒比較 家長之間也很少比較 很怕那些家長總愛拿自己小朋友跟別人比較

特別要讚的是 : 聖心老師很有責任心

有一次女兒在學校被同學推倒落地 老師放學後會主動致電慰問,了解情況 其實如果老師沒有來電, 我根本不會發現女兒撞親呢!

我深信很多老師都不會打這個電話 待你發現再算吧... 哈哈 不怕被家長責備嗎?

哈哈哈,呢單野我個八掛女放學返黎就話左比我知啦!

講開又講,如媽咪唔鍾意間學校又點會報吖!大家都知道每間學校都一定有其長處同短處,只是大家口味唔一樣至出現"邊間勁d…",唔好比較啦…最緊要係入到自己喜歡的,小朋友又讀得開心!
原帖由 Tbaby 於 10-10-27 09:26 發表
本人都鐘意聖心多些!

學生們真的很純樸呢...
小朋友之間沒比較 家長之間也很少比較 很怕那些家長總愛拿自己小朋友跟別人比較

特別要讚的是 : 聖心老師很有責任心

有一次女兒在學校被同學推倒落地 老 ...

回覆 24# sheffield 的文章

哈哈 我家女兒也是八卦妹 你囡囡同TiXX的事都常常掛在口邊呢
期待學校旅行再傾過啦
‹ 上一主題|下一主題