用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

校服 [複製鏈接]

你好嗎?上年年尾大家囡囡派了聖家同你聯絡過,記得我嗎?你囡囡派邊一班?上星期你無返學校訂校服嗎?你可以打電話畀兩間供應商,問吓佢87日會再去學校可否補訂或買。

原帖由 leil_girl 於 10-7-15 17:32 發表
學校校服及外套是否一定要在學校指定是供應可買到,九龍有沒有其它地方可買到

請各位幫忙

謝謝 !!

我囡囡1C班,每班33人共99人。我經過獅子石道昌記有校服裙,但係外套同運動衫就不知道有無,你可以試一試,我果日都買了件外套,不過太大,8月7日我會返學校,我可以幫你買。校車你留位未?
quote]原帖由 leil_girl 於 10-7-16 16:45 發表
你好, 當然記得, 我囡囡1B班, 你囡囡呢 ??
當日我有去學校,不過因有些原因所以沒有幫囡囡訂校服,只支付了校車費用便離開了,
而07/8那天我不能去學校,所以校服及書會安排自行去購買

那天忘了看清楚今年小一總共有幾多個 ... [/quote]

校車我都留了位,不過唔到樓下,要搭地鐵1個站接送,果日學校門口有褓姆車姨姨,不過都係唔到樓下,真頭痛,而家再四處揾吓啦,要再轉一程車小朋友都係煩,多謝你的資料。
原帖由 leil_girl 於 10-7-16 17:48 發表
校車已留位了, 你呢 ??  校車到唔到你家留下 ??
謝謝你的報料, 等我去昌記看看先..

另我在學校網頁看到開學的安排,你也去看看,
1-2/Sept - 放學時間是中午11:00
3-17/Sept - 放學時間是下午1:05
20/Sept - 開始正常 ...

唔好意思我無褓姆車姨姨電話和資料,你試吓8月7日佢會唔會係門口揾客,請問住邊區?囡囡分邊班呀?
原帖由 aprilma 於 10-7-17 11:50 發表
NatalieMaMe 您好!

請問有沒有學校門口個褓姆車姨姨個聯絡電話或資料呀?
我也為搭車而煩惱...謝謝!
‹ 上一主題|下一主題