用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 (海濱花園) 荃灣慧中(中英文)幼稚園
go

(海濱花園) 荃灣慧中(中英文)幼稚園 [複製鏈接]

請問有無家長的兒女讀緊? 老師, 學校好不好? 點解一interview 就即場可以交留位費? 是否不好無小朋友讀? 反而海濱花園迦南 & 綠楊, 我個仔就要 waiting list? he Oct, 2008 born...有無媽媽個小朋友都如此? 對細B 未 not fair?
   0    0    0    0

原帖由 Andox 於 10-5-13 14:36 發表
請問有無家長的兒女讀緊? 老師, 學校好不好? 點解一interview 就即場可以交留位費? 是否不好無小朋友讀? 反而海濱花園迦南 & 綠楊, 我個仔就要 waiting list? he Oct, 2008 born...有無媽媽個小朋友都如此? 對細B 未 ...

hi, 我仔讀緊, 你睇下啦.
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2195937

THANK YOU SO MUCH

原帖由 Andox 於 10-5-13 18:51 發表
THANK YOU SO MUCH

U are welcome.
if you have no other offer, Wisdom is not a bad choice for PN year, just my opinion...

妳既問題, 都等於我既問題, 不過我都問過慧中, 原來佢既校舍可以收200個N班學生架, 因間學校夠大, 所以比較容易收生.... 因我都覺得點解咁易收生, 出面就好似想讀都難, 特別係D細B, 好似彩都唔彩咁.....
海濱花園迦南 & 綠楊, 我同妳亦都一樣, 都係WAITING

原帖由 Andox 於 10-5-13 14:36 發表
請問有無家長的兒女讀緊? 老師, 學校好不好? 點解一interview 就即場可以交留位費? 是否不好無小朋友讀? 反而海濱花園迦南 & 綠楊, 我個仔就要 waiting list? he Oct, 2008 born...有無媽媽個小朋友都如此? 對細B 未 ...

慧中都收咗我個仔,但我都等緊海濱迦南,唔知迦南有冇機會?你哋知唔知最遲幾時會知道迦南得定唔得,我打去問過,就話人哋唔嚟留位,先有機會.
‹ 上一主題|下一主題