用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園waiting list
go

學之園waiting list [複製鏈接]

今日打去學之園問waiting list有消息未, 佢叫我呢2星期留意電話, 佢地會call返waiting list既家長

如果有家長收到電話, 可唔可以通知一聲, thanks!
   0    0    0    0

原帖由 姬絲蒂 於 10-5-12 15:26 發表
今日打去學之園問waiting list有消息未, 佢叫我呢2星期留意電話, 佢地會call返waiting list既家長

如果有家長收到電話, 可唔可以通知一聲, thanks!

n1 定 k1?

I'm not sure PN, but K1 need to pay $1500 for books+stationary of 1st semester, think some offers may be released.

原帖由 bcw 於 10-5-12 16:07 發表
邊間學之園? Lohas Park?

如果係你下星期中可以試下打番去,因為今個星期六之前有信果D要寄返回條。

我係報青衣k1, 你話寄回條返去是指waiting list 的 or 首輪有offer?

醒目開學勳章

青衣學之園5月8日前要交雜費, 所以唔交錢即當放棄, 所以之後應該會call waiting list, 祝你好運!

原帖由 安安太太 於 10-5-13 11:41 發表
青衣學之園5月8日前要交雜費, 所以唔交錢即當放棄, 所以之後應該會call waiting list, 祝你好運!

ThANKS! 安安太太! 我都希望有好消息!
如果有媽咪原本係waiting list收到offer, 都請通知一下. thanks!

Yes, 書薄費收了, 開始release比waiting list既小朋友, 大家留意電話呀!!!

好心急呀.....請問係咪會有電話先, 再有信呢?
有冇mama收左呀?

LH (TY) waiting list,
received the phone call on 13/5 am, got an offer of pm K1(PE)class !

‹ 上一主題|下一主題