用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
樓主: rain621
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

想問下如果已經冇再續會, 依加又想買呢套, 可以點.
同埋張檯係點架, 有冇人可以post出黎睇睇

咁係米要退番某部份野比佢架, 因為套card有d送左比人呀

OH, 咁請問幾$
原帖由 Jeco 於 10-7-17 10:15 發表

huh? 送左比人? 咁就要補錢當補購返原先既card再upgrade...

I am also interested.  Could you email me contact of that 教育顧問 so that I can have an appointment with her?  My email is [email protected] Many thanks!

原帖由 kendorisbb 於 10-5-12 16:42 發表
我都約左個教育顧問幾次先約到呀, 因為我比較保險想親身睇下套野, 同埋睇埋套Let's play 如果買哂2set 都係9千幾元咋, 有6個月免息分期, 搞到我心郩郩.......

你地套fun with words 到左屋企後可以分享下嗎? thanks ...
‹ 上一主題|下一主題