用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

有冇人知道套新版UPDGRADE要幾多$?

有咩送呀?

謝謝!!!
   1    0    0    0

醒目開學勳章

顧問前日打過俾我, 話要呢幾日先知係幾錢同詳情, 佢話嚟緊呢期嘅會刊會有講, 叫我留意

http://www.worldfamily.com.hk/rev/products/fun_words/

我收到EMAIL了. 但未知價錢.

佢寫如果UPGRADE, 又送會籍, 又送書枱, 又送SPEAKER等等...

咁計好可能過$3000~~

原帖由 Jeco 於 10-5-6 17:16 發表
hehe..心急既我已經聯絡左顧問, 價錢係$4288, 送書枱 & 揚聲器(係for新既Mickey筆用既)..

唉~~~

比我預期仲貴~~

原帖由 Jeco 於 10-5-6 17:56 發表
但都好實際呀! 最緊要有用! 所以我已訂左啦! :p 送埋會籍咩? 幾多年呀?

剛剛問了, 會籍係送比那些買了DONALD SET (SUPER MICKEY SET以下), 因為佢地免費會籍只有半年, 咁如果UPGRADE就送多幾個月~~

我是買了SUPER MICKEY SET, 所以冇優惠~~唉!!!!

DWE係真係好有用~~

不過又真真好貴呢~~

我睇佢d 細字, 係要退返舊個套fun with words 俾佢架bor, 係咪呀....??

原帖由 kendorisbb 於 10-5-12 12:01 發表
我睇佢d 細字, 係要退返舊個套fun with words 俾佢架bor, 係咪呀....??

除了FUN WITH WORDS 2本書和2CD, 其他6套GAME CARD都要退回~

原帖由 Jeco 於 10-5-6 17:56 發表
但都好實際呀! 最緊要有用! 所以我已訂左啦! :p 送埋會籍咩? 幾多年呀?

HI JECO,

你套新書安排幾時送貨呀?

我今日都落ORDER呀, 唔知幾時送呢?

張枱係點樣0家? 我唔係寰宇會員, 但好想八卦下知道...因為我覺得哩套fun with words 有埋聲音, 都唔錯, 想買返。fwd 個e-mail 比我可以嗎? [email protected]

原帖由 MissMusic 於 10-5-12 14:36 發表
張枱係點樣0家? 我唔係寰宇會員, 但好想八卦下知道...因為我覺得哩套fun with words 有埋聲音, 都唔錯, 想買返。fwd 個e-mail 比我可以嗎? [email protected]

Please check emai. Thanks.

嘩, 有冇咁利害, 我今日訂, 最快要6月18日先送貨, 而且只係送書, 書枱同BIG BOOK都要遲D後補~~

我都約左個教育顧問幾次先約到呀, 因為我比較保險想親身睇下套野, 同埋睇埋套Let's play 如果買哂2set 都係9千幾元咋, 有6個月免息分期, 搞到我心郩郩.......

你地套fun with words 到左屋企後可以分享下嗎? thanks^^

原帖由 rain621 於 10-5-12 15:07 發表

Please check emai. Thanks.

見到喇~ 斜斜地架喎!

如果唔想要張枱, 唔知可唔可以要其他野呢! 因為張枱阻地方, 我BB其實得六個月咋, 張枱都唔岩用, 但又想UPGRADE, 知唔知可唔可以要其他野?

原帖由 kendorisbb 於 10-5-12 16:42 發表
我都約左個教育顧問幾次先約到呀, 因為我比較保險想親身睇下套野, 同埋睇埋套Let's play 如果買哂2set 都係9千幾元咋, 有6個月免息分期, 搞到我心郩郩.......

你地套fun with words 到左屋企後可以分享下嗎? thanks ...

LET'S PLAY SET係跟電子書一齊買, 呢2套已經要$9XXX. 但好似已經平了$2XXX.

另外, UPGRADE FUN WITH WORDS 要$4288.

一共$13XXX~~

到時我收到套書再分享~~
‹ 上一主題|下一主題