用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
樓主: rain621
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

你有無問你個顧問呀??

我就6月18日先送貨, 我已經同個顧問講左貨到會約佢上來教我了....kekeke

咁舊野係咪即係好難搞?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁呀? 仲諗緊買唔買好!

原帖由 Jeco 於 10-5-24 14:52 發表
哈! 顧問都好細心..頭先專登打比我問我有無問題..仲教左我點整...今晚再試過! ^-^ 研究唔識用先再搵佢教! :p

咁支筆係咪一定要連埋個 speaker 先可以發聲架? 係咪真係好難set 呀?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁?

我仲諗緊買唔買好........... (好擔心張枱阻地方比老公鬧, 又驚貨送到時老公ee 哦哦話我好買)

我未收到呀, 不過顧問拿本書黎個時我問佢內容係咪同舊個本一樣, 佢話有些少唔同有D 係新加既, 同埋佢有個好處可以將一頁紙裡面既野連貫左, 用支筆點一下就會係成首歌仔......

你其實可以搵你個顧問睇下套書呀, 又唔一定要買既.....

我老公都唔"讚"成我買架, 不過我照買, 之後話佢知, 佢都有哦我架, 不過我見BB 用套"SUPER MICKEY" 用得有成績, 所以我都唔理老公反對LU, Kekekeke...............

岩岩我都訂左, 要6月尾7月頭先有~~

醒目開學勳章

我個仔得歲半, 諗緊好唔好upgrade, 我怕阿仔未識用, 到識用時又有新upgrade.

你地D小朋友幾大用fun with words架?

醒目開學勳章

等我問吓顧問有冇得睇吓個sample係點先

原帖由 Jeco 於 10-6-2 14:22 發表

歲半我覺得可以用啦! 其實性能同電子書差不多, 我囝囝歲半時我都有比電子書佢玩...佢都會周圍篤吓, 慢慢佢就自然學緊嘢架啦! 而家FUND WITH WORDS都一樣有支筆又係可以係本書到點讀, 你咪比你BB篤就得架啦! :)

另 ...

想問下, 咪話要將舊的 FUN WITH WORDS 退返比佢地既, 如果唔見左 一本 fun with words, 仲有無得 upgrade?

( 我係話如果, 我諗緊, 會唔會有人突登話唔見左舊那兩本, 然後收埋, 跟住再 upgrade, 咁咪可以 keep 返舊果兩本書囉)!

Jeco, 佢幾時上來收返套 fun with words 架? 收新貨時收, 定係佢會早 d上來收架?

回覆 72# charis_mama 的文章

佢會要你補購番舊版funs with words 架

你要之前打電話去補購架, 我就是唔見了其中一疊咭, 所以要比$75補購呀, 不過佢唔駛我上去旺角拿回那疊咭, 那位小姐說已在電腦mark下我這個情況, 送貨既時候就只會收回2本書, 2隻cd和3疊咭便算!

原帖由 Jeco 於 10-6-9 09:35 發表

佢會送貨時收齊退返既教材!

至於你話唔見左一本的話我就唔清楚會點, 我諗可能會要你先補錢購買返一本先, 再安排送貨掛~ *其實舊版keep黎都無用, 因為新版都一樣有! :) ...

我見好多媽咪問upgrade版同舊版o既書內容有冇分別,琴日送貨o黎果陣,我老公無被返舊o既parents' guide,所以我將新同舊o既內容對過。發覺好似好多媽o米講係將o的書拆做4本,每本約40零50頁度,同埋排過位,內容係無多到o既。希望可以幫到你地啦!

Jeco

我想問下點樣配對支筆及書呢?

醒目開學勳章

我都收到upgrade版, 阿仔好鐘意玩

張枱好靚, 不過阿仔太細未用到, 要收埋先, 遲D先攞出嚟用
‹ 上一主題|下一主題