用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
樓主: rain621
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

原帖由 MissMusic 於 10-5-12 16:49 發表

見到喇~ 斜斜地架喎!

如果唔想要張枱, 唔知可唔可以要其他野呢! 因為張枱阻地方, 我BB其實得六個月咋, 張枱都唔岩用, 但又想UPGRADE, 知唔知可唔可以要其他野? ...

不如你收埋張枱, 等BB大D時候先用囉...

或者放上2手市場OR YAHOO拍賣賣咗佢~~

DWE產品一直有市有價~~

下....原來我搞錯左...............kum 真係要再諗下.......
你有無套let's play 呀, ok 嗎..??

原帖由 rain621 於 10-5-12 16:59 發表

LET'S PLAY SET係跟電子書一齊買, 呢2套已經要$9XXX. 但好似已經平了$2XXX.

另外, UPGRADE FUN WITH WORDS 要$4288.

一共$13XXX~~

到時我收到套書再分享~~ ...

我只有SUPER MICKEY SET, 沒有LET'S PLAY SET, 因為阿B仲細, 都未滿2歲, 等佢大D再睇下佢鐘唔鐘意都未遲~~

oic ic, 唔好意思我有個題外話想問你, 你係用咩牌子既dvd機play 碟俾阿b 睇呢, 而家睇左大半年已經換左2部dvd 機la, 唔該哂....

哈哈~~

我係用老番之王 (老公幫佢改呢個花名)--->杰科, 都幾好, 我個仔成日去玩都冇壞過~

幾"COME"用~~

原帖由 Jeco 於 10-5-12 23:54 發表

上次顧問提過唔係退6套咭...長果兩套唔洗退架, 即ACT IT OUT & DRAW IT!(類似咁既名^-^)

THANKS~~

我顧問叫我退全部GAME CARD, 我以為全部都要退~

好在你提醒, 等我再問問佢先~

原帖由 Jeco 於 10-5-12 23:56 發表

wa....我早你幾日order...你竟然要遲我差唔多1個月送...dwe啲產品真係銷量勁呀!!

咪係囉~~

發達啦~

原帖由 Jeco 於 10-5-13 00:00 發表

我係買full set架! 囝囝1yr果陣買既...Let's Play真係好好架! 趣味性好大! 囝囝歲半已經可以開始玩電子書..初初比佢亂咁點吓! 而家兩歲半依然興趣無減...仲答到問題...我每個星期都攞出黎比佢玩吓...次次都玩成個 ...

比你講到我心郁郁都想買TIM~

係lor, 係lor, 我都心郁郁tim, 因為我個女較活潑好動既, 而家2歲多d, 只睇dvd 已滿足唔到佢, 下星期會開始step by step, 今個星期日約左教育顧問俾埋套let"s play 我個女試玩, 我其實都好想買, 不過驚老公唔俾.......

哈, Jeco 你真好, 就算我俾$我老公都會問長問短, 有時我唯有呃佢.....kakaka...........

我都覺真係有用, 我屋企個姐姐係印印佢係用廣東話同阿女溝通, 我都唔知阿女個效果係咪真係得, 但係昨晚隔離屋個賓賓同我講~今日我同佢講野, 佢明白, 不過用廣東話答我...(個賓賓話係用英文同我女講野既) 雖然佢唔係用英語回答, 但我都覺得DWE 真係得, 讓我打了一支強心劑, 努力d 俾阿女用, yeah.........

我剛剛問了顧問, 佢話let's play+電子書要$9500.可分6期免息~

有zippy and me 3dvd+3cd送~

我今晚問下老公意見先~

最後我買了:

1. let's play + 電子書 = $9500 送 zippy and me 3dvd + 3cd

2. upgrade fun with words = $4288 送 書枱, speaker, big books, 環保袋

3. 續會2年 = $3199 送 playmate袋, flash card, big book

意...好吸引wor, 你無睇過就買左la, 幾時有貨送呀.....??
‹ 上一主題|下一主題