用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日in完think,唔知幾時知收唔收呢?
go

今日in完think,唔知幾時知收唔收呢? [複製鏈接]

好心急呀!
你地bb今日in成點呀?
安排都幾好,等左10mins就有得in,
老師都幾nice呀!
   0    0    0    0

The teacher said result will be out in 2 weeks time.

My bb .... he didnt cry, but he did not follow all the instructions from the teacher. Most of the time he plays with the car the teacher gave him. Oh well, good luck to you all.

Didnt attend the seminar today, what did they say about the new campus?

我唸阿b 都無咩希望, 個老師叫佢做嘢, 無一樣做到, 仲要成日想走, 之前interview 都唔係咁, 我咪同個老師講, 佢要食lunch 啦, 可能肚餓, 我都唔知講咩好.

我有啲嘢想講, 在學校內, 我啲手手腳腳比啲蚊咬咗幾口, 我仲影咗相為証, 仲有我見到一隻好肥的蚊 ! 當時我仲叫咗出嚟, " 嘩, 好大隻蚊"

各位, 如果你哋唸住讀佢的話, 真係要小心小心比啲蚊咬 ....

我個b好彩表現都ok,只係老師問佢叫乜名,佢答唔到,但我補獲叫bb叫老師姐姐,好彩bb都肯!
老師成日考佢講野,攞隻鴨問bb係乜,bb最中意鴨,佢即刻大聲講duck,好彩!
我老公睇到老師全部剔'是',希望bb入到啦!

Oh my husband go a BIG mostiquo bite too !!!

原帖由 vanessa_louis 於 10-4-25 16:28 發表
我唸阿b 都無咩希望, 個老師叫佢做嘢, 無一樣做到, 仲要成日想走, 之前interview 都唔係咁, 我咪同個老師講, 佢要食lunch 啦, 可能肚餓, 我都唔知講咩好.

我有啲嘢想講, 在學校內, 我啲手手腳腳比啲蚊咬咗幾口, 我 ...

好易入就真,而家o甘多人不滿....

不嬲都唔難架啦.
原帖由 brrbaby2007 於 10-4-26 19:11 發表
好易入就真,而家o甘多人不滿....

原帖由 pollybell 於 10-4-26 20:53 發表
不嬲都唔難架啦.

但都in得好深吓架,老師攞左差不多8-10張圖問入面d人做乜,又要做puzzle,之前大B重考填色tim 。(我係講Kln Tong正校)

我個女乜都唔答,連我係邊個佢都唔去答,就係一味望住老師個file......(我個女一向都鐘意睇人寫字多過玩玩具)

最激氣的,係老師叫佢放個波入個籃度,我個女原本好似好聽話,點知就在個波掂到個籃時,佢立即縮手,因為佢發現個籃入面貼左張銀色的彩紙,佢就撕左出來交左俾我....
老師個樣超級唔滿意,佢費時俾希望我,所以冷冰冰咁只係一句bye bye就望都唔望我地了。

都無法子了,誰叫我個女唔肯講野又唔肯聽指示,老師有個咁的面色,不難理解。

原帖由 petunia 於 10-4-27 16:20 發表
我個女乜都唔答,連我係邊個佢都唔去答,就係一味望住老師個file......(我個女一向都鐘意睇人寫字多過玩玩具)

最激氣的,係老師叫佢放個波入個籃度,我個女原本好似好聽話,點知就在個波掂到個籃時,佢立即縮手,因為佢發現個籃入 ...

Kln Tong campus?我去個老師好好笑容,in完走時國語老師又同囡囡傾左好耐計
‹ 上一主題|下一主題