用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 09年出世既bb
樓主: ShinTeresa
go

09年出世既bb [複製鏈接]

醒目開學勳章

回覆 113# YYma 的文章

Tutor Time 既 N 超級貴, 我記得要八千幾..

回覆 27# a_yung2001 的文章

如果你想佢做大仔就出年先報,想做細仔就今年報,我仔仔係0911,今年報了出年12月做插班N1,但重未知收唔收-.-

我B仔係0905,家住南區,暫時只諗過報兩間宣道會,但要全日,半日就無咩選擇,都有諗過中西區應該有更多好學校,但想到阿B細細個就要車來車往,有咩事接送都無咁快,就取消呢個念頭~~~但如果唔收,就....要再諗諗

原帖由 catbon 於 10-7-21 15:49 發表
我見到有幾個港島區的媽咪阿,大家係咪都打算俾BB讀N班啊?我仔係0908的,應該剛好趕到2011年的N班, 不過就係細B.中西區/南區有邊D好的學校可以揀的,可以一起分享下嗎? ...

我仔係0907,有冇人會報荃灣區既N班啊???
有冇邊間好啊~

我個囡係0905b, 我住東區, 已經報咗3間N1, 躍思, 民生, 保良局慧妍雅集... 會報埋Victoria 同Kornhill, 但囡囡仲未肯講嘢, 所以唔知interview 會點....

醒目開學勳章

我bb都係0907
報左cwb3間全日n班
希望入到聖雅各啦

醒目開學勳章

我囡囡係0912...住東區~暫時報左3間N1...康傑, CANNAN同CREATIVE~

My daughter is 0901住東區~暫時報左1間N1 CANNAN.  Maybe I also need to register 2 more choices.

原帖由 puffy0305 於 10-9-27 16:00 發表
我囡囡係0912...住東區~暫時報左3間N1...康傑, CANNAN同CREATIVE~

My son is 0909 baby, registered for Victoria Harbour Green

回覆 8# yiutingmum 的文章

0911 baby need to register so early???   I haven't registered for my 0901 baby...
‹ 上一主題|下一主題