用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無將會入讀德褔幼兒園N1(10-11)的朋友仔呀? ...
go

有無將會入讀德褔幼兒園N1(10-11)的朋友仔呀? [複製鏈接]

有無將會入讀德褔幼兒園N1(10-11)的朋友仔呀?

其實...我問下這間學校好唔好呢?
我選擇它是因為...「近」,我覺得N1太細啦,不想去得太遠!
   0    0    0    0

你好
收左我個囡入am 班
我都係因近公司已報。

我都有報呀, 其實都唔知德福好唔好, 但又係諗住近近地, 唔想去得太遠. 到K1先諗其他. 不過我個係0811BB ( 細囡 ), 要等1月先interview.

原帖由 DK_family 於 09-12-17 10:31 發表
你好
收左我個囡入am 班
我都係因近公司已報。

原帖由 KellyChim 於 09-12-17 14:03 發表
我都有報呀, 其實都唔知德福好唔好, 但又係諗住近近地, 唔想去得太遠. 到K1先諗其他. 不過我個係0811BB ( 細囡 ), 要等1月先interview.

kelly
真係好少人討論德福, 我bb係0808b, interview 好易, 同家長一齊玩下玩具。

我阿b都比咗am班留位費,原因都係近。我見之前有個thread係讀緊d家長的交流,間學校好似都ok,唔知有無人識人讀呢?

回覆 3# KellyChim 的文章

KellyChim, 我bb係0810, 都算報呢間n1, 但未填form, 會否太遲呢?

收左N1全日, 比左留位費.. 但都係1516唔知會唔會入讀
‹ 上一主題|下一主題